Kerkdienst gemist:

YouTubekanaal 2020-53

Vorige week hebben we in de Kerstmorgendienst kunnen genieten van “Komt allen tezamen” door een aantal kinderen en van het “Ere zij God” door maar liefst 74 gemeenteleden. Wilt u het “Ere zij God” nog eens zien? Klik dan op “Ere zij God”.
Verder had onze dominee beloofd aanvullende overwegingen bij zijn preken op te gaan nemen en deze filmpjes worden dus ook op ons YouTube kanaal gepubliceerd.
Voor de eerste twee filmpjes klikt u hier: Overweging 20201213 en hier: Overweging 20201225.
Niet via ons eigen kanaal maar de Kerstmorgendienst van onze partnergemeente Saarmund is hier te zien: Kerstmorgendienst Saarmund. Jammer is dat het geluid niet heel goed is. Maar als je de video afspeelt op YouTube, dan staat er rechts onderaan een icoontje om de ondertiteling aan of uit te zetten. Wanneer u deze aanzet wordt de gesproken tekst automatisch ondertiteld. Uiteraard in het Duits en niet 100% correct maar je kunt e.e.a. daardoor wel beter volgen,.
Dat ondertitelen werkt overigens ook voor andere video’s waar tekst gesproken wordt! Al is het niet foutloos, voor slechthorenden wordt het een stuk beter te volgen.

Alle nieuwsberichten