Kerkdienst gemist:

Jeugdcentrale

Als Jeugdcentrale openen wij onze deur voor alle kinderen die graag aan onze clubactiviteiten mee willen doen. Naast de activiteiten wordt er aandacht besteed aan het evangelisch gedachtegoed, in de vorm van gebed, gedicht of bijbellezing. Daarnaast willen wij de kinderen leren respectvol met elkaar om te gaan, wat aansluit bij de kerngedachte van ons geloof.

Er is gekozen om dit zeer laagdrempelig te houden, zodat zoveel mogelijk kinderen aan kunnen (en willen) sluiten. We organiseren hiervoor tweewekelijkse clubavonden. Zoals op deze pagina te zien is, zijn er verschillende groepen voor een aantal leeftijd categorie├źn.
Afgelopen jaar waren er 3 verschillende leeftijdsgroepen: groep 4-5-6; Rock Solid voor groep 7 en 8 en de Soos voor jongens en meisjes van het middelbaar onderwijs tot 16 jaar. Afhankelijk van het aantal kinderen en het aantal clubleiders zal in het begin van het kerkelijk jaar gekeken worden wat voor indeling mogelijk en wenselijk is. Eind augustus hopen we dan bekend te kunnen maken hoe het komende seizoen eruit gaat zien.

Iedere twee jaar is er een 3-daags clubkamp, waarbij alle kinderen en de clubleiding naar een locatie buiten het dorp gaan. Een activiteit die in de loop der jaren is uitgegroeid tot een bijzonder gebeuren, waarnaar reikhalzend wordt uitgekeken. Ook tijdens het kamp besteden wij aandacht aan het geloof d.m.v. een aangepaste dienst.