Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2023-05

Volgen jubileumdienst

Ds. Fennema Als u de jubileumdienst van ds Fennema wilt volgen vanuit thuis kan dat op de volgende manier: Het werkt via YouTube. Daar zoekt u naar: teken van leven/Evangelisch Lutherse gemeente Den Haag, en zie je een hele rij diensten. Het gaat dan om de dienst op zondag 29 januari 2023 gehouden in de Lutherse Kerk, Lutherse Burgwal te Den Haag, die begint om 11.00 uur. In deze dienst gaat dominee Fennema zelf voor, samen met zijn collega’s ds. Jannet van der Spek en ds. Erwin de Fouw. Als u vanuit deze digitale gemeentebrief deze link aanklikt moet het ook lukken.

Wintertieneravond

De hersteld hervormde kerk heeft een wintertieneravond georganiseerd voor alle jongeren van ons dorp. Ook jullie zijn dus van harte welkom op deze avond. Als het goed is hebben jullie de uitnodiging ook persoonlijk per app ontvangen. De tieneravond gaat over het gevecht tegen kanker n.a.v. het levensverhaal van Robbie Hageman.
Je bent welkom op 28 januari van 20 tot 23 uur op Kortgerecht 22 in Schoonrewoerd.

Kerk in ’t Klein

Dinsdagmiddag 31 januari is er weer “Kerk in ’t klein”: een korte Bijbellezing met wat uitleg, een gebed, een lied en daarna koffie en ontmoeting. Het is maar een klein groepje gemeenteleden dat eraan meedoet, dus dat sluit wel aan bij de naam die we voor dit samenzijn gebruiken. Toch zouden we wel wat meer mensen willen begroeten, dus mocht u denken: misschien is het ook wel wat voor mij, schroom niet. U bent van harte welkom!! We beginnen om 14.00 uur.
Hans en Janny Ippel, mede namens ds. Piet van Midden en Bep van Zanten

Sing-in Bethelkerk Leerdam

Zaterdagavond 4 februari is er een Sing-in in de Bethelkerk in Leerdam. De Praiseband “All in One” zal deze avond verzorgen. De bandleden komen uit deze streek en musiceren al 15 jaar voor God. In deze periode hebben ze zich tot een professionele band ontwikkeld. Ook zal er een spreker zijn, Hans Maat, tot voor kort directeur van het Evangelisch Werkverband. De avond begint om 19.30 uur in de Bethelkerk, Westwal 29a in Leerdam. Inloop vanaf 19.00 uur.
Aanmelden is nodig via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-sing-in-leerdam-483129833337
De avond is gratis, wel is er een collecte voor het goede doel: African Hands, een christelijke stichting die tot doel heeft het verbeteren van de medische zorg en leefomstandigheden van de meest kwetsbare aidsslachtoffers in Zuid-Afrika.

Alle nieuwsberichten