Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2022-43

Andere voorganger

In tegenstelling tot wat op de gemeentebrief van vorige week werd vermeld gaat ds, A. Wisman uit Nieuw-Lekkerland niet voor. Door een overlijden in zijn naaste familie is hij verhinderd. Mevr. Tineke van Ooijen-van Bruksvoort is bereid gevonden om deze dienst te leiden.

Senioren

Donderdag 27 oktober a.s. hopen we weer bij elkaar te komen voor de seniorenmiddag. Het is dan alweer een maand geleden dat we gestart zijn met de broodmaaltijd. Deze middag/avond was goed bezocht en we mochten genieten van een heerlijke maaltijd. Ondertussen konden we gezellig met elkaar praten over allerlei zaken die ons zoal bezighouden. A.s. donderdag hebben we een heel ander programma, de heer Koen Bijl uit Herwijnen komt bij ons op bezoek. Zowel voor de pauze als na de pauze gaat hij ons bezighouden met quizzen. Deze quizzen hebben een algemene inhoud en zijn tevens breed van opzet. Het belooft een gezellige middag te worden.
De middag begint om 14.00 uur en zal tot ongeveer 16.00 uur duren. U bent allen van harte welkom om deze middag te bezoeken en zoals u weet: neem gerust iemand mee. Koffie en thee staan klaar.
Als u vervoer nodig heeft, kunt u contact opnemen met Arie de Ruijter.
De commissie

Trui aan

De komende herfst- en wintermaanden zullen we de kerk weer gaan verwarmen op zondag. Echter, de hoge energieprijzen zetten ons er wel toe om goed te letten op het verbruik van gas en elektra. Bovendien draagt een lager energieverbruik bij aan een beter milieu en eventueel aan minder conflicten in de wereld. Om deze reden willen we de thermostaat in de kerk 1 à 2 graden omlaag draaien. Als u voortaan in de koudere periode gewoon een dunne of wat dikkere trui aantrekt, dan hebben we het nog steeds voldoende warm. Het zou immers van de zotte zijn om de kerk onnodig warm te stoken om vervolgens in een dun overhemd in de kerk te zitten. Bij voorbaat dank voor uw en jouw medewerking!
Het College van Kerkrentmeesters

Bijlage

In de bijlage treft u een bericht (en een aanvulling daarop) aan van Cor Burggraaf, geestelijk verzorger van Huis ter Leede. Hij doet een oproep voor vrijwilligers voor de nieuwe weekopeningen. Leest u dit rustig door en mocht u geïnteresseerd zijn of meer informatie willen, dan kunt u contact opnemen met de scriba of rechtstreeks met Cor.
Namens de scriba

Alle nieuwsberichten