Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2022-39

Bezoek Aqua-Zoo, Leerdam

Vrijdag 30 september bent u hartelijk welkom bij de Aqua zoo te Leerdam. Nog enkele details: graag van te voren opgeven via de intekenlijst in de hal of een mailtje aan: scriba@gkschoonrewoerd.nl tot uiterlijk 24 september. De jeugdclub maakt hier meteen haar startactiviteit van. Er start dus een flinke groep jeugd om 19.00 uur. Wilt u iets rustiger rond kunnen kijken dan is het verstandig rond 20.15 uur aan te komen. U kunt ter plekke contant betalen bij Dick Stoffelen (diaken) dan gaat de opbrengst direct naar Water for Life. Neem gerust vrienden of familie mee! We hopen op een grote opkomst.

Mountainbiken Meet Me

Hallo Sportieveling!
8 oktober gaat Meet Me mountainbiken. Dit gaan we doen in de Loonse en Drunense duinen. We verzamelen om 13:30u en hebben tot 18:00u de tijd om de route af te leggen. Er zijn mogelijkheden om te carpoolen. De activiteit is zowel voor mensen die nog nooit hebben gemountainbiked of zich er juist helemaal vertrouwd mee voelen! Er zijn namelijk 2 verschillende routes. De beginnersroute is 16km met weinig hoogtemeters. De gevorderde route is 26 km en kent meer hoogtemeters, deze route wordt als middelzwaar afgegeven. Op de moeilijkste punten zijn er wel wat afkortmogelijkheden, zodat de moeilijkste punten omzeild kunnen worden.
Onderweg komen we ook mogelijkheden tegen om een drankje te doen. En na het fietsen is er voor wie wil ook de mogelijkheid om met elkaar te eten bij de Rustende Jager.
Kijk voor meer informatie op de website meetmevijf.jouwweb.nl en geef je op via het opgaveformulier! Geef je op vóór 1 oktober 2022.
Groeten van Meet Me

Oproep Kerstproject

Je hoofd staat nog helemaal niet naar Kerst misschien, toch zijn de afgevaardigden van de drie kerken in Schoonrewoerd al begonnen met de eerste voorbereidingen. We willen weer een Kerst-nacht-samenkomst organiseren voor en door ons hele dorp. Daarvoor hebben we jou/jullie nodig.
We zoeken:

  • een koordirigent voor het projectkoor
  • koorleden die willen zingen in het Kerst-projectkoor
  • muzikanten (in principe staan we open voor alle instrumenten)

Geef je op via: kerstnachtschoonrewoerd@outlook.com
Ook als je twijfelt of vragen hebt, meld je bij het mailadres en we nemen contact met je op.
Namens de voorbereidingsgroep van de drie kerken,
Janneke Versteeg – Jannie de With – Anne Baars – Eline Verrips – Petra van Ooijen – Jolanda Lemcke – Dineke Kamp

Alle nieuwsberichten