Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2022-06

Kindernevendienst

Aankomende zondag zijn jullie weer van harte welkom in de kindernevendienst. Waar gaat het over? We lezen met elkaar het Bijbelverhaal over het dochtertje van Jaïrus. Het meisje is ernstig ziek. Hoe zal dit aflopen? Tot zondag!

Kerkdienst

U weet het al, maar voor de zekerheid: u bent welkom in de Kerkdienst! Opgeven hoeft niet meer. Afstand houden en -als u loopt- een mondkapje dragen moet wel.

Bij de kerkdienst

Er is weer nevendienst. Het is natuurlijk even wennen, maar mooier werk is er haast niet. We lezen in de kerk met de nevendienst mee, en wel het verhaal over ‘het dochtertje van Jaïrus’. Ik heb dat eerder gelezen in Schoonrewoerd, maar dat is niet zo erg. Preken zijn vaak ook maar eendagsvlinders. Bovendien gooi ik oude preken in het algemeen weg. Mijn kinderen hebben mij beloofd me van de preekstoel te halen als ik als een oude man elke zondag hetzelfde kom zeggen. Jaïrus: het is een prachtig verhaal, eigenlijk zijn het twee verhalen door elkaar heen

Alle nieuwsberichten