Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2022-01

Zee van licht

Zoals gebruikelijk laten we op oudejaarsavond de lichtjes weer branden. Helaas kunt u ze niet zelf komen aansteken. Wij gaan dat in de kerk voor u doen en noemen daar de namen, situaties, actualiteiten, zorgen en lichtpunten bij die u hebt aangegeven. U kunt nog tot vrijdag 12.00 uur berichten doorgeven aan de scriba. De Oudejaarsdienst start om 19.30 uur. We hopen dat u weer inschakelt vanuit thuis.

Nieuwjaarsdienst

De Nieuwjaarsdienst vindt dit jaar plaats op zondag 2 januari om 10.00 uur. Dat is dus niet op Nieuwjaarsmorgen, zoals u gewend was. Het wordt wel een prachtig begin van het nieuwe jaar. Uiteraard steken we de kaarsjes van Oudjaar weer aan, want al die mensen, wensen en lichtpuntjes nemen we mee over de grens van het jaar. Ook deze dienst is nog met een beperkte bezetting in het kerkgebouw. Wellicht horen we 3 januari hoopvol nieuws, maar we gaan er nog van uit dat we 9 januari nog niet met veel bij elkaar mogen zijn. De avondmaalsviering op 9 januari bereiden we voor om thuis met u te vieren. We hebben dat al eerder gedaan, we maken er weer het best mogelijke van.

Engelenproject

Wat zijn er veel mensen blij gemaakt met het Engelenproject. Van meerdere mensen is er een reactie gekomen dat ze erg verrast werden door de aandacht die ze kregen in de Kerstdagen. Fijn om dat te horen. Door engel te zijn heb je daar aan bijgedragen. Je bracht een lach op het gezicht van een medemens die er behoefte aan had. Er zijn ongeveer 32 engelen uitgevlogen naar ruim 60 adressen. Het zijn er nog wat meer geworden door mensen die op eigen initiatief zijn gaan vliegen.
Alle engelen, mede namens de kerk heel hartelijk dank. Bep van Zanten en Floor Brouwer

Alle nieuwsberichten