Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2020-26

EXTRA COLLECTE Sprinkhanenplaag

In Oost-Afrika is op dit ogenblik een sprinkhanenplaag gaande van ongekende omvang. Er wordt door diverse organisaties hard gewerkt om deze verwoestende plaag in te dammen. Helemaal stoppen zal ondanks het vele werk niet lukken. Het gevolg is dat in grote delen van Oost-Afrika vele boeren vrijwel niets van hun oogst zullen overhouden. Voor veel mensen dreigt dan ook een enorme hongersnood te ontstaan. Via Dorcas willen we de boeren daar te hulp komen in het overleven van deze periode en het herstel van hun bedrijfjes. Zo kan er in de komende tijd weer uitzicht ontstaat op een nieuwe oogst en daarmee op nieuwe kansen om met hun gezinnen te overleven.
We houden hiervoor op 28 juni en 5 juli een extra collecte. In deze coronatijd kunt u uw gift voor deze extra collecte overmaken op de rekening van de diaconie o.v.v. Sprinkhanenplaag.
Van harte aanbevolen, de diaconie.

Omzien naar elkaar

Mijn vakantie zit er weer op. Het was fijn om thuis te zijn en niets te ‘moeten’. Ik ga dan ook weer met frisse moed aan de slag. Ik heb al weer mensen gebeld, maar als u of jullie nu denken

Alle nieuwsberichten