Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2019-40

Avond 3 over de Heilige Geest

De vorige keer hebben we gehoord wie de Heilige Geest is en deze keer zullen we na het zingen van een paar liederen horen wat de Heilige Geest doet en wat Zijn impact en effect op iemands leven kan zijn. Ook de gaven en de vrucht van de Geest komen aan de orde en hoe deze kunnen functioneren in het gezin van God: de Gemeente. Daarna zullen we in kleine groepen hierover doorpraten. Iedereen van harte welkom!
Jannie v.d. Berg, Jan en Adri van Beuzekom

Kerk en Schooldienst 13 oktober 9.30 uur!!

Ook dit jaar wordt er weer een kerk en schooldienst voorbereid door de drie kerken en de Noach school. De kinderen gaan op school al aan de slag met het thema ‘Met God op reis’. De kerk en schooldienst zal in alle drie de kerken plaatsvinden op 13 oktober en zal (ook bij ons) aanvangen om 9.30 uur. Na de dienst wordt er in de Noach school koffie geschonken. Er is dan gelegenheid om gemeenteleden, ouders en leerlingen van alle kerken te ontmoeten. Tijdens de koffie kunnen ook de werkjes worden bekeken die de kinderen in het kader van het thema op school hebben gemaakt. Je bent van harte uitgenodigd voor deze dienst!
Namens de voorbereidingscommissie, Christel

De Rommelschuur

Allereerst blikken we terug op een geslaagde grote rommelmarkt. Wat hebben we het getroffen met het weer! Het was een gezellige drukte, op het marktplein, binnen in de beide schuren, op het koffieterras, bij de enveloppenkraam en bij de veiling. Natuurlijk weer onze hartelijke dank voor alle vrijwilligers! Ook dit jaar waren er enkele jongeren die ons hebben geholpen, dat vinden we heel erg leuk! De prijzen van het intekenvel zijn gewonnen door: Maaike Donatz (de boodschappenmand) Nel Versteeg (dinerbon eetcafé De Zwaan) en Nel Vos (de bolchrysant). De netto opbrengst van de markt is nog niet bekend, dat hoort u later.
Op zaterdag 12 oktober is de Rommelschuur weer open van 9.00 – 12.00 uur. Alles is weer opgeruimd en de spullen staan overzichtelijk uitgestald. De zomerkleding heeft plaats gemaakt voor de herfst- en winterkleding. Het is de moeite waard om te komen kijken. De koffie staat weer voor u klaar.
Commissie De Rommelschuur

Alle nieuwsberichten