Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2019-41

Gespreksgroep ‘Rondom 30’

Op maandag 14 oktober a.s. komen we als gespreksgroep ‘Rondom 30’ weer bij elkaar rondom het boekje: ‘De hoop die in ons leeft’. We gaan verder lezen in de brief van Petrus en wel 1 Petrus 2 vers 18 t/m 25, waarin Petrus met ons in gesprek gaat over hoe om te gaan met ons werk. Als voorbereiding kun je alvast blz. 58 t/m 63 van het boekje doorlezen. Ook nieuwe deelnemers blijven van harte welkom. We beginnen om 20.00 uur in De Lichtkring. Van harte uitgenodigd!
Sebastiaan Ippel en Jannie van den Berg

Koor Zout

Het koor Zout verleent op 20 oktober 2019 haar medewerking in de ochtenddienst. Onder begeleiding van onze dirigent Alexander Prins zullen we een bijdrage aan deze dienst verlenen.

Club

Zoals u/je weet is het clubseizoen weer begonnen. We vertellen bij de jongste groep eerst een mooi Bijbelverhaal dat met hulp van de kinderen wordt voorgelezen. Daarna wordt de notulen voorgelezen die door één van de kinderen is gemaakt en drinken we met wat lekkers erbij. De afgelopen weken hebben de kinderen allemaal een prachtige robot gemaakt, geschilderd, aangekleed en versierd. U/je kunt ze allemaal bewonderen, want ze staan in De Lichtkring in het lage raam tentoongesteld.
Gelukkig hebben we gemeenteleden die helpen of voor ons materialen verzamelen om al dat moois te maken. Zijn er nog kinderen die ook zin hebben om op club te komen, jullie zijn van harte welkom. Voor de jongste groep, dat is groep 4, 5 en 6 van de basisschool, is de volgende clubavond op 29 oktober. Tot de volgende keer!
de Clubleiding van de jongste club, José Zijderveld.

Alle nieuwsberichten