Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2019-37

Collecte voor Kerk in Actie

Bouw de kerk in Syrië weer op – doe mee met de najaarscampagne van Kerk in Actie. Bijna 400.000 doden, 12 miljoen vluchtelingen en zo’n 14 miljoen mensen die in armoede leven. Dat is de trieste balans van acht jaar oorlog in Syrië. Nu het er langzaam maar zeker veiliger wordt, keren de inwoners terug en beginnen zij met de wederopbouw van hun land. Voor de Syrische christenen is de kerk daarbij belangrijker dan hun huis. De kerk is het hart van de gemeenschap en juist die gemeenschap is een reden om terug te keren. Herstel van de kerk betekent herstel van de samenleving en hoop voor de toekomst. Daar helpen we graag aan mee!
Samen zijn we kerk in actie en steunen we christenen in Syrië bij de opbouw van hun kerk. Doet u mee? Deze vraag van Kerk in Actie beantwoorden wij graag met een: “Ja natuurlijk.” Wij bevelen deze collecte bij u aan.
De diaconie

Start clubs en soos

YEAH!!! De clubs en soos gaan dit seizoen weer van start. KOM JE OOK???
We willen het nieuwe seizoen beginnen met een gezellige avond op de bezoekboerderij bij José en Jan Zijderveld. Op vrijdag 20 september om 18.30 uur wordt je verwacht op Hoogeind 20a in Leerdam. Wat we precies gaan doen blijft nog een verassing. Trek in ieder geval laarzen of oude schoenen en warme (niet je mooiste kleding aan)

Alle nieuwsberichten