Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2018-44

Schoonmaak

Op dinsdag 6 november is het zover om met elkaar de schoonmaak verder te gaan doen. Er zijn al enkele vrijwilligers begonnen, maar er moet nog heel veel gebeuren. Dus nog werk genoeg voor dames en ook sterke mannen. We nodigen u uit voor a.s. dinsdag. Als er een hoge opkomst is, dan zijn we er vast snel mee klaar. Vergeet niet uw emmer met schoonmaakspulletjes mee te nemen. We drinken om 10 uur koffie met iets lekkers. Tot dinsdag allemaal.
Groetjes, Nel den Hartog

Gemeentevergadering

Hebt u de datum van de gemeentevergadering (7 november na de dienst op Dankdag) al genoteerd in uw agenda? We willen met elkaar nadenken over de nabije toekomst van onze kerkgemeenschap. De 2 agendapunten, waar het die avond om draait, zijn:

  • Met elkaar nadenken over wie wij zijn als gemeente en wat wij nodig hebben.
  • Wat voor kwaliteiten zoeken wij daarom bij een nieuw te benoemen predikant.

Dat kan voor een nog te vormen beroepingscommissie een handreiking zijn bij het werk dat hen wacht. Wij zijn erg blij, dat onze consulent ds. A. Driebergen deze agendapunten wil leiden. En wij hopen op een grote opkomst bij deze gemeentevergadering. U kunt bij mij altijd nog het verslag opvragen van de gemeentevergadering in februari 2018.
Met vriendelijke groet, scriba Arend Niebeek

Informatie vacante tijd

De eerste stap is gezet in het lange proces om onze vacature van predikant te vervullen

Alle nieuwsberichten