Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2018-21

Kliederkerk

Ook al staat er in Mattheüs 18:20: “Waar twee of drie in mijn naam bijeengekomen zijn, daar ben Ik in hun midden”, zijn twee aanmeldingen voor ons te weinig voor een geslaagde Kliederkerkmiddag. Daarom hebben we op onze vergadering van afgelopen dinsdag 22 mei besloten deze Kliederkerk NIET door te laten gaan.
Het Kliederkerkteam

‘Nabetrachting’ Saarmund weekend

Het was weer een heel mooi weekend, is me verteld!!!! Dat het weer schitterend was heb ik zelf kunnen constateren. Zo mooi zelfs dat de slaapzak van Ds. Roy Sandner weer buiten voor de openslaande deuren van het Jeugdhonk lag. Toch willen we weer, zoals andere jaren, het weekend met jullie evalueren. Wat was leuk, wat was er te lang, wat was er saai, wat moeten we een volgende keer zo wie zo wel weer doen.
Hiervoor willen we jullie uitnodigen om op vanavond 27 mei vanaf 19.30 uur in De Lichtkring met elkaar, onder het genot van koffie-met en misschien nog een drankje, hierover van gedachten te wisselen. Graag tot vanavond.
De Saarmundcommissie

3 juni Rob Favier

Het komt steeds dichterbij: zondag 3 juni: allemaal in hetzelfde schuitje…met Rob Favier. Het klinkt als een zomerse avond verrassing en zo zal het ook zeker zijn.
Het is de moeite waard om eens even te ‘googlen’ naar Rob Favier, want hij heeft al veel gedaan. Hierbij nog wat meer informatie over hem:
“Favier komt op zeer veel verschillende gelegenheden en zingt voor allerlei soorten mensen: van kleine bijeenkomsten tot grote congressen, van kerkdiensten tot politieke debatten. Ook gaf hij met zijn band een aantal concerten in India, waar hij o.a. optrad voor de allerarmsten. Een aantal van zijn liedjes is in het Engels vertaald.
Naast het schrijven van zijn eigen repertoire werkt Rob ook in opdracht. Zo heeft hij o.a. geschreven voor de Evangelische Omroep, de NCRV en de IKON en heeft hij diverse liederen uit het Engels vertaald. Ook schrijft hij regelmatig voor andere artiesten. Tevens heeft hij enige koorliederen geschreven. Verder verzorgt hij een maandelijkse column in het Friesch Dagblad en twee overdenkingen per week voor Groot Nieuws Radio, waarvoor hij ook een aantal reportages maakte. Ook heeft hij meerdere keren de Christelijke Oudejaarsconference verzorgd, welke door tv-zender Family7 wordt uitgezonden op oudejaarsavond, namelijk in 2013, 2014 en 2015. Hiervan zijn ook dvd’s verschenen.
In 2013 is Robs nieuwste album verschenen: ‘Zo groen als gras’. Dit album werd genomineerd voor de Zilveren Duif Award 2013 in de categorie “beste album”. Hij heeft nog vijf cd’s gemaakt, twee boeken geschreven en er is een songbook met 21 liedjes van zijn hand uitgegeven.”
Niet missen deze bijzondere dienst. We beginnen om 18.30 uur en de deur is open vanaf 18.10 uur.
Liturgiecommissie.

Alle nieuwsberichten