Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2018-20

Leerdam Praise: De 12e Openluchtdienst

De muzikale begeleiding is in handen van de Leerdam Praise band. De spreker dit jaar is Jan van den Berg. Het thema is: “hoopvolle toekomst”. Het is mooi om elkaar te ontmoeten in de open lucht en samen te luisteren en ook te zingen. Datum: Zondag 10 juni 2018. aanvang 14.30 uur op het Dr. Reilinghplein te Leerdam. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie / thee / fris. Er is een gedeelte ingericht voor de kinderen. Voor meer informatie zie: www.leerdampraise.nl en https://www.facebook.com/LeerdamPraise/

Gebedskring Hervormde Gemeente

U wordt door de Hervormde Gemeente weer van harte uitgenodigd om mee te doen met de gebedskring. Deze zal gehouden worden woensdag 23 mei. U bent dan ’s avonds vanaf 19.45 uur welkom in de consistorie van de Hervormde Gemeente.

Senioren

Volgende week donderdag, 24 mei, is alweer de laatste seniorenmiddag van dit seizoen. Zoals ieder jaar sluiten we ook dit keer af met een middagje uit en een gezamenlijke maaltijd. ’s Middags maken we een vaartocht door de Biesbosch en brengen een bezoek aan het geheel vernieuwde Biesboschmuseum. En natuurlijk is er dan ook koffie met gebak. Via een prachtige route door de Biesbosch rijden we dan weer terug naar Schoonrewoerd en hopen daar met elkaar, in De Lichtkring, de maaltijd te gebruiken (heeft u dieetwensen, wilt u dat dan even doorgeven aan een van de commissieleden). De kosten voor deze middag, inclusief maaltijd, zijn: leden € 20,-, niet-leden € 30, alleen deelname aan de maaltijd: leden € 10,-, niet-leden €15,-. Heeft u een museumjaarkaart, dan vragen wij u die mee te nemen. We vertrekken om 12.45 uur vanaf De Lichtkring en denken ’s avonds om ongeveer 20.30 uur af te sluiten. We hopen op een leuke, interessante en gezellige middag met elkaar.
Heeft u vervoer naar het vertrekpunt nodig, neemt u dan even contact op met Arie de Ruijter.
De commissie

Aankondiging

Zoals al eerder aangekondigd: op zondagavond 3 juni komt zanger/liedjesschrijver/entertainer Rob Favier naar Schoonrewoerd om een kerkdienst/samenkomst te verzorgen in onze kerk. Iets meer over Rob Favier in deze nieuwsbrief: “Rob Favier is van jongsaf aan opgegroeid met muziek. Hij trok op zijn achttiende al door Europa met een fulltime band. Hierna begon hij aan de studie theologie die hij met succes afrondde.
Zoals velen al eerder ontdekt hebben, heeft hij een geheel eigen manier van voorgaan/optreden: een mengeling van prediking en liedjes die zeer herkenbaar zijn en waarbij het humoristische aspect niet zelden een rol speelt. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe inhoud van zijn woorden: het zoeken naar datgene wat echt waardevol is, vanuit het Grote Nieuws van God ontdekken wat we daarmee kunnen in ons dagelijks leven, een plaatsje vinden als gelovig mens in de huidige maatschappij.
Rob Favier verspreidt een ontspannen sfeer om zich heen. Daarom kan iedereen zich op z’n gemak voelen, of je nu randkerkelijk bent of juist alle diensten afloopt. Men noemt zijn – uitsluitend Nederlandse – teksten &quot

Alle nieuwsberichten