Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2018-11

Kring Openbaring

Zondagavond gaan we op zoek naar de grote lijn van het boek Openbaring. We doen dat aan de hand van een aantal dia’s die meer duidelijkheid geven. De sleutel voor dit bijbelboek openbaart Jezus is 1:19 Schrijf op wat je gezien hebt, wat er nu is en wat hierna zal gebeuren. Het gaat over verleden, heden en toekomst!
Iedereen is van harte welkom, ook al heb je de vorige bijeenkomsten niet meegemaakt!

Bijbelstudie

Bijbelstudie woensdag 21 maart.
Wij nodigen u hartelijk uit voor een avond bijbelfragmenten bespreken rond het thema “dwaalleraren.” Dat doen wij aan de hand van het boekje ‘Levenslessen’ van Max Lucado. In de consistorie staat om 19.30 uur de koffie weer voor u klaar.

Nieuwe preses PKN

Het zal u niet zijn ontgaan, dat het hoofdbestuur van de PKN een nieuwe preses heeft aangesteld en dat het iemand betreft, die meermalen bij ons op de kansel heeft gestaan, namelijk ds. Saskia van Meggelen. Toch wel bijzonder: het hoofdbestuur van de PKN is voor ons altijd wat ver weg en afstandelijk en dit voor ons bekende gezicht brengt het belangrijke kerkelijke orgaan ineens een stuk dichterbij. In De Lichtkring zal na de ochtenddienst een kaart rondgaan, waarop u ook uw naam kunt zetten. Die kaart zullen we vervolgens als een felicitatie van onze gemeente naar haar toesturen.

Uitnodiging Stille Week

We willen u van harte uitnodigen voor de diensten in de Stille Week. In deze week staat het lijden van Jezus centraal. Als liturgiecommissie zijn we al druk met de voorbereidingen bezig om samenhangende en inspirerende diensten vorm te geven.
We borduren voort op het thema van de 40-dagen tijd

Alle nieuwsberichten