Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2017-48

Speeddate

Vandaag, 26 november is het gedachteniszondag en willen we het tijdens de speeddateavond hebben over herinneringen, rouw, verlies en toekomst. Welke verliezen heb je meegemaakt? Je kunt bijv. denken aan overlijden, maar ook verlies van werk, verlies van gezondheid, verlies van vriendschap, ouders die uit elkaar gaan enz.
Welke herinneringen heb je en wat neem je mee voor de toekomst?
Tijdens deze avond willen we graag weer met jong en oud in gesprek gaan aan de hand van vragen. Je hebt 5 min. de tijd om met je gesprekspartner te praten en dan wissel je van plek en tref je een nieuwe gesprekspartner. We beseffen dat het een zwaar onderwerp kan zijn, maar wij denken dat iedereen in zijn leven te maken heeft met verdriet (groot of klein) en dat het goed is om hier met elkaar over te praten. Want verdriet mag er zijn! Gerlinde zal deze avond leiden en indien nodig is er ruimte voor een persoonlijk gesprek tijdens of na deze avond. We hopen weer op een goed gevulde Lichtkring met jong en oud! Wanneer: Zondagavond 26 november om 18.30 uur.
Jullie zijn van harte welkom!!
Ds. Gerlinde van den Berg-de Haan, Jannie den Braven en Marjolijn Laurman-Ippel

Gebedskring Hervormde Gemeente

U wordt door de Hervormde Gemeente weer van harte uitgenodigd om mee te doen met de gebedskring. Deze zal gehouden worden woensdag 29 november. U bent dan ’s avonds vanaf 19.45 uur welkom in de consistorie van de Hervormde Gemeente.

Alle nieuwsberichten