Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2017-47

Revalidatieverlof

Na een aantal jaren van pijnklachten is nu het moment aangebroken dat ik een gedeeltelijke knieprothese zal krijgen in de hoop dat de klachten hierdoor verminderen of verdwijnen. Op 28 november zal de operatie plaatsvinden en daarna zal ik een aantal weken nodig hebben om te revalideren. Dat betekent dat ik in die periode niet actief in de gemeente aanwezig zal zijn en we elkaar een poosje niet zullen zien. Gelukkig kwam er iemand op ons/jullie pad die mij zal vervangen in die periode en ik hoop van harte dat zij en u/jullie fijne ontmoetingen mogen hebben met elkaar. En tot we elkaar weer zien: moge God jullie bewaren in de palm van zijn hand.

Kring Openbaring

Afgelopen zondagavond stelde ds. Gerlinde v.d. Berg de vraag of we weleens nadenken over de &quot

Alle nieuwsberichten