Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2017-17

Het Kleurrijk … to be continued…

Wat een (kleur)rijke paasochtend beleefden we met elkaar!
Iedereen die een bijdrage heeft geleverd via een rol in Het Kleurrijk, hand- en spandiensten of als enthousiast publiek: hartelijk bedankt! De oplettende kijker heeft vast gezien dat een jonge cameraman opnames heeft gemaakt. Deze worden momenteel bewerkt tot een heuse Kleurrijk-documentaire over de voorstelling en de weg daar naartoe. Misschien komt u tzt ook naar de afterparty waar u het eindprodukt kunt zien? … We houden u op de hoogte.
Team KND

Kring over Openbaringen

Vanavond, zondag 23 april, behandelen we hoofdstuk 14 van het boek Openbaringen. Het vorige hoofdstuk beschreef de woeste aanval van het kwaad, die zal plaatsvinden als satan en zijn helpers de wereld beheersen. Hoofdstuk 14 toont de gelovigen een glimp van de eeuwigheid, om te laten zien wat voor moois hen te wachten staat als ze volhouden. Het belooft weer een interessant uur te worden. Komt u ook? 18.30 uur in De Lichtkring.

Vacatures kerkenraad

Met vreugde en dankbaarheid kunnen wij u, de gemeente, melden dat inmiddels in twee vacatures voor de kerkenraad is voorzien. Twee gemeenteleden hebben zich beschikbaar gesteld, waarvan één voor de functie van voorzitter van het college van kerkrentmeesters en één voor de functie van diaken. Onze gesprekken met andere gemeenteleden gaan voort en we hopen ook in de andere vacatures te voorzien.
Namens de kerkenraad, Ad Verhoeff.

Passie en Pasen

Leiding van Kindernevendienst, kinderen en leden van liturgiecommissie

Alle nieuwsberichten