Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2016-13

Gebedskring Hervormde Gemeente

U wordt door de Hervormde Gemeente weer van harte uitgenodigd om mee te doen met de gebedskring. Deze zal gehouden worden woensdag 30 maart. U bent dan ’s avonds vanaf 19.45 uur welkom in de consistorie van de Hervormde Gemeente.
Wout Versteeg

Aankondiging LENTECONCERT zaterdag 2 april om 15.00 uur in uw kerk

Het concert “ EEN NIEUWE LENTE” wordt gegeven door het vocaal kwartet La Primavera. Hiervan maak ikzelf deel uit en ook mijn echtgenoot Geert Van Hecke, samen met 2 van zijn collega’s en vrienden Anjolet Rotteveel en John Vredeveldt. De pianist Ben-Martin Weijand is de vaste pianist van het Groot Omroepkoor Hilversum waar Geert, Anjolet en John bij zingen, en ook van het Brabantkoor waar ikzelf bij zing.
Kaarten in voorverkoop kosten € 10,- (reserveren via huisartsenpraktijk de Wiel) aan de kassa € 12,-. Na het concert is er gelegenheid voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Het programma dat wij gaan brengen biedt veel afwisseling. Er worden kwartetten gezongen van Brahms (oa. op zigeunermelodieën) en van Dvorak, en duetten uit de Moravische gezangen van Dvorak. Verder zingen alle musici ook solostukken : liederen van Wolf, Schubert, Fauré enz.. De stukken worden a cappella of met pianobegeleiding uitgevoerd. Vermits het een lenteconcert is wordt de toon overwegend licht en positief gehouden. Het concert belooft van zeer hoge kwaliteit te zijn, en het zou dus geweldig zijn als we veel muziekliefhebbers welkom mogen heten.
Met vriendelijke groet, Christina Noppe.

Afsluiting van het clubseizoen

Op vrijdag 1 april sluit de jeugdcentrale het clubseizoen af met een sport- en spelavond voor alle jeugd van de clubs. Iedereen die het leuk vindt om te komen kijken of mee te doen is welkom. Ook als je voor volgend seizoen wil weten of club iets voor je is of wanneer je wellicht een club wil leiden, ben je van harte uitgenodigd om vast een avondje mee te komen doen. De avond begint om 19 uur in de Copper (sporthal bij HSSC’61 in Hei-en Boeicop) en eindigt om 21 uur, voor iets lekkers en wat te drinken wordt gezorgd. Vergeet niet om sportkleding aan te doen!
Vriendelijke groeten van de leiding van de Jeugdcentrale.

Verslag Veranderdag

Afgelopen zaterdag zijn wij met een groep gemeenteleden wezen klussen in Culemborg bij Marthe en haar 5 kinderen (een vluchtelingengezin uit Burundi). We hebben onze handen daar flink uit de mouwen kunnen steken. De heren zijn gestart met het verwijderen van vloerbedekking op 2 slaapkamers, waarna er nieuw zeil is gelegd (gelukkig wilde Jan van Zanten dit voor ons komen snijden). Ook is er door de heren gekit, kasten gerepareerd, een schuur leeggeruimd, een zonnescherm en hekwerk verwijderd, tuin opgeruimd en door één van de heren (we noemen geen namen) zelfs nog even de ramen gezeemd. Door de dames is de hele huiskamer behangen en opgefrist (o.a. vitrage gewassen).
Freek, Gerrie, Janneke, Floor, Annelies, René en Jan namens Stichting Present zeer hartelijk dank voor jullie inzet met de Veranderdag in Culemborg. Marthe, Margret (vluchtelingenzorg) en de boys zijn zeer blij met alle klussen die jullie hebben uitgevoerd!
Namens de diaconie, Truus Bonouvrié

Alle nieuwsberichten