Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2016-02

Avonddienst

Vanavond wil ik met jullie nadenken over de betekenis van de woorden van Jesaja: “Al zijn je zonden rood als scharlaken, ze worden wit als sneeuw”. Wat betekent dit voor ons? Het is een onderwerp dat aansluit bij het Avondmaal dat we vandaag vieren.
ds. Gerlinde van den Berg-de Haan

Kerkshoppen

Wie van de tieners gaat op 17 januari mee “kerkshoppen”? Er is dan nl. om 18:30 uur een jeugddienst in Heukelum waarin de band 4tune speelt. Uit betrouwbare bron hebben we gehoord dat het een goede band is. Misschien kunnen we ze t.z.t. ook eens hier in Schoonrewoerd uitnodigen.
Heb je zin om mee te gaan? Meld je dan aan door een appje naar Marjolijn te sturen, dan regelen wij vervoer.
Groeten van Gerlinde van den Berg en Marjolijn Laurman

Bij het H.A.

Als gemeente werken we mee met het opstellen en bemensen van de christelijke evangelisatiekraam. De evangelisatiekraam staat een keer per maand in het centrum van Leerdam, behalve in de koude wintermaanden. C.E.L. staat voor Christelijke Evangelisatie Leerdam en is een samenwerking van diverse kerken en gemeenten in Leerdam. Het doel van de evangelisatiekraam is om Leerdammers te bereiken met het evangelie. Met behulp van het aanbieden van een kleine attentie wat meestal te maken heeft met een christelijke feest of de actualiteit van die maand, worden er gesprekken met mensen aangeknoopt. Ook wordt er via de huidige media (facebook e.d.) geprobeerd de mensen te bereiken. Verder zijn zij gaan samenwerken met Leerdam Praise. Door deze samenwerking hopen zij elkaar te ondersteunen in de bestaande activiteiten en ook nieuwe gezamenlijke activiteiten te ontplooien. Om deze activiteiten mogelijk te maken, vragen we om uw steun. Alvast bedankt!
De Diaconie

Snoepjes inpakken

Omdat Kees den Hertog de werkzaamheden voorlopig nog niet zal kunnen/mogen hervatten, gaat in eerste instantie het snoepjes inpakken op woensdag 13 januari helaas niet door. Tevens zullen daarna tot nader bericht geen activiteiten meer plaatsvinden. Alle medewerk(st)ers heel hartelijk bedankt voor jullie inzet en wie weet, wellicht komt er wel weer een oplossing.
Fred Schweig (Namens Kees den Hertog)

50+ Gewijzigde tijden

I.v.m. de vastgestelde tijden van de ‘Open eettafel’, zijn de tijden van de 50+-middagen gewijzigd. Deelnemers aan die maaltijd hebben aangegeven dat het voor hen wat belastend is om op één middag aan beide activiteiten deel te nemen. Vandaar dat we besloten hebben om de komende 50+-middagen een week te verzetten, behalve die in maart omdat daarvoor al vaste afspraken zijn gemaakt.
De tijden voor de komende maanden zijn als volgt: 21 jan, 25 febr, 17 mrt, 21 apr, Voor mei zullen we de datum nog afstemmen met het Ouderen Contact i.v.m. de reisjes van beide groepen.
De commissie 50+

Alle nieuwsberichten