Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2015-25

Avonddienst 28 juni

Op dit moment ben ik nog aan het nadenken over welk bijbelgedeelte de avonddienst van 28 juni zal gaan. Waarschijnlijk kies ik voor Genesis 3, bij ons bekend als de “zondeval”. Gekscherend zeggen mensen wel eens: ‘Als Adam en Eva nou niet van die boom gegeten hadden, zag de wereld er nu heel anders uit.’ Is dat zo? Het gaat hier om de verantwoordelijkheid die iedere mens krijgt van God. Hoe gaan wij daarmee om?
Ik hoop jullie (ook) zondagavond in de kerk te ontmoeten!
ds. Gerlinde van den Berg-de Haan

De Rommelschuur

Op zaterdag 27 juni is de Rommelschuur geopend van 9.00 – 12.00 uur. Kom nog even langs voor de vakantie…een mooi boek, serviesgoed voor de camping of de bbq, een bloesje, een vestje, een zonnebril, een spelletje….bij ons in de schuur kunt u het vinden! Tot ziens!
De activiteitencommissie

Overleg Hervormde Gemeente

Op dinsdag 9 mei hebben we weer ons jaarlijks overleg gehad met een afvaardiging van de Hervormde Gemeente. Het was een zinvol overleg waar weer een aantal onderwerpen zijn besproken. Denk hierbij aan algemene informatie uit de gemeente, jeugdwerk, gebedskring, diaconale zaken en de gezamenlijke kerstsamenkomst. We hebben wederom de intentie uitgesproken dit overleg ieder jaar te continueren.
Namens de kerkenraad: Wout Versteeg

Alle nieuwsberichten