Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2015-26

De dienst van vanavond

Het onderwerp van de avonddienst pakt iets anders uit dan vorige week aangekondigd. Dat komt omdat ik een boeiend boek gelezen heb met de titel Dit is geen verdediging! Waarom het christendom ondanks alles verrassend veel emotionele diepgang heeft. Het is geschreven door de Brit Francis Spufford. Hij schrijft o.a. over het probleem dat Paulus noemt in Romeinen 7: “…ik doe niet wat ik wil, ik doe juist wat ik haat.” Iedereen heeft de neiging om dingen te verknoeien. Wat betekent dat voor een christen? En wat doen wij met dat inzicht? Ik hoop jullie (ook) vanavond in de kerk te ontmoeten!
ds. Gerlinde van den Berg-de Haan

Gemeentebrief in de vakantie

De gemeentebrief tijdens de zomervakantie wordt van te voren opgemaakt. Wilt u daarom alle kopij voor de periode van 12 juli t/m 23 augustus uiterlijk (maar liefst eerder) vóór 9 juli inleveren?
Relie Hermans

Gegevens nieuw jaarboekje

Aan het begin van het nieuwe seizoen willen we graag weer een actueel jaarboekje samenstellen van onze kerk. Zou u de wijzigingen voor het jaarboekje 2015-2016 aan mij door willen geven? Het is ook prettig dat u mij even laat weten als de tekst van uw commissie niet veranderd hoeft te worden. Graag de wijzigingen doorgeven vóór 31 juli.
Bij voorbaat hartelijk dank,
Bé de Jong

Alle nieuwsberichten