Kerkdienst gemist:

Bezoek Saarmund

Saarmund bezoek 20 tot 22 april 2018
Nog maar een klein weekje en dan staat de visite op de stoep! We denken dat we inmiddels een redelijk programma in elkaar hebben geknutseld, dat er, in grote lijnen, als volgt gaat uitzien.

 • Vrijdag 20 april
  16.00h Ontvangst in De Lichtkring met koffie aangevuld met de aangevoerde gebaksoorten.
  17.30h Opsplitsing van de groep. De jongeren blijven in De Lichtkring, waar ze met jongeren van ons de avond en nacht zullen doorbrengen. Samen happen, b.v. BBQ, een spel, b.v. volleybal.
  De overigen gaan met hun gastgezin naar huis waar ze de maaltijd gebruiken. De avond is vrij in te vullen.
 • Zaterdag 21 april
  07.15h Voor de slapers in De Lichtkring reveille
  08.00h Ontbijt + lunchpakket maken
  09.15h Met de hele groep Saarmunders en Schoonrewoerders vertrek naar Weesp met eigen vervoer
  10.00h Aankomst bij het Automaten Kabinet in Weesp.
  De groep met jongeren beginnen dan direct aan een wandeling door Weesp onder leiding van gids Cora. Na goed 45min. zijn zij terug, waarna de andere groep aan hun rondleiding kan beginnen. De automaten in het Kabinet zijn allemaal mechanisch en ze werken allemaal, is ons beloofd. De leeftijd van veel automaten overstijgt verre die van de bezoekers!!!
  12.15h Hoog tijd om de meegenomen broodjes/boterhammen te gaan nuttigen. Weesp ligt aan de Vecht en daar zijn mooie stekjes te vinden.
  De jongeren haken dan af en gaan verder met hun eigen programma. Zou b.v. een kano tocht op de Linge kunnen worden. Alternatief achter de hand.
  Voor de overigen is de middag vrij in te vullen. Vanuit Weesp zijn er nogal wat mogelijkheden.
  18.00h Allen verzamelen in De Lichtkring voor de gezamenlijke maaltijd, waar we weer hopen te kunnen genieten van alle ingebrachte eetbare gerechten.
  Zo’n maaltijd heeft altijd diverse “gangen”, meestal eindigende met “toetjes”.
  DAAR IS NU EEN PROBLEEM!!! Wat blijkt, bij de inschrijflijsten is nl. vergeten de “toetjes” lijst bij te voegen. Daarom een dringende oproep aan de toetjes specialisten om alsnog de lijst in te vullen, zodat we tot slot van de maaltijd toch van “toetjes” kunnen genieten.
  20.00h Ontmoetingsavond met: Koffie, lied, activiteit Sch., activiteit Saarmund, diverse liedjes Schoonrewortf, activiteit Saarmund
  23.00h Afsluiting
 • Zondag 22 april
  07.30h Reveille voor De Lichtkring slapers
  08.15h Ontbijt + lunchpakket maken
  09.00h Inpakken
  10.00h Kerkdienst
  12.00h Lunch
  14.00h Afscheid
Alle nieuwsberichten