Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2023-18

Sing-in 1000 jaar Schoonrewoerd

Zoals eerder aangekondigd is er zondag 30 april om 14.30 uur een Sing-In in de feesttent ter ere van 1000 jaar Schoonrewoerd. We nodigen u allemaal hartelijk uit om mee te zingen!
namens de liturgiecommissie, Jolanda Lemcke

Koffie/spelletjes-middag

Dinsdagmiddag 2 mei is er weer een koffie/spelletjesmiddag van het Ouderencontact en de diaconie in De Lichtkring. Van 14.00 tot 16.00 uur. Iedereen weer hartelijk welkom.
Tot dinsdag, de diaconie

Senioren

Op donderdag 25 mei is ons jaarlijks uitstapje. Dit jaar gaan we naar de Klompenmakerij in Dussen, waar we een presentatie krijgen en worden getrakteerd op koffie met gebak. Na terugkomst hiervan wacht er in De Lichtkring op ons eerst een glaasje wijn of sap en daarna een driegangenmenu.
De kosten van dit alles, inclusief de reiskosten, bedragen € 33,50. Voor gasten die niet meegaan met het uitje maar wel willen komen eten, bedragen de kosten € 19,-. Van tevoren dient u zich wel op te geven, dit vanwege het aantal mensen waarop we kunnen rekenen. In de hal van de kerk ligt hiervoor een intekenlijst en ook kunt u zich opgeven bij Bep van Zanten. Als u mee wilt, graag het juiste bedrag overmaken voor 15 mei op rek.nr.: NL 66 RABO 0335 3494 98 t.n.v. Geref. Kerk Vereniging rekening o.v.v. seniorenuitje.
De seniorencommissie

Bedankt

Graag wil ik iedereen bedanken die meegeholpen heeft met de schoonmaak. Fijn dat het weer is gedaan. Nel den Hartog

Alle nieuwsberichten