Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2023-16

Senioren

Donderdag 20 april is er weer een middag voor de senioren in De Lichtkring. Vorige maand zijn we op bezoek geweest in de RK-kerk te Leerdam. Bij de ingang werden we verwelkomd door een vriendelijke gastvrouw. Zij vertelde ons over het ontstaan van de kerk en over verschillende gebruiken tijdens de vieringen. Daarna hebben we de kerk bekeken en waren we verrast door al hetgeen we daar zagen. Na afloop zijn we weer terug naar De Lichtkring gegaan voor koffie en thee en nog wat napraten. We kijken terug op een goed geslaagde middag. Deze maand hebben we weer een gast uitgenodigd. De heer Kees Haverhals komt ons vertellen over ‘trouwen’. Kees is trouwambtenaar bij de burgerlijke stand van de Gemeente Zaltbommel. Dit werk doet hij al vele jaren en sinds enige tijd verzorgt hij ook presentaties. Voor de pauze vertelt hij over zijn werkzaamheden en over gebruiken rond het trouwen en daarna vertelt hij anekdotes. Zoals gebruikelijk begint de middag om 14.00 uur, halverwege houden we een pauze. U bent allen weer van harte welkom op deze middag en neem gerust iemand mee. Koffie en thee staan klaar.
Als u vervoer nodig heeft, kunt u contact opnemen met Ad Verhoeff.
De commissie

Grote schoonmaak

De grote schoonmaak is op zaterdag 22 april en we hopen op veel vrijwilligers die met goede zin komen schoonmaken. Zodat we dan met z’n allen goed kunnen aanpakken, naast al het binnenwerk hopen we ook op mankracht voor de buitenboel. Vergeet niet een emmer spons zeem enz. mee te nemen. Er ligt een lijst voor degenen die op 22 april niet kunnen! Die mogen ook gaan wanneer ze wel kunnen, door de lijst hebben we dan een overzicht wat er gedaan is of nog moet gebeuren. Men kan de sleutel dan bij mij ophalen. We starten om 8.30 en om 10 uur drinken we koffie met wat lekkers. Tot 22 april.
Groetjes Nel

Meet Me

Donderdag18 mei, op Hemelvaartsdag, willen we met elkaar gaan wandelen (ca 7.5-10km) in Beesd, Mariënwaard. En daarna eventueel samen eten. Zie voor meer informatie en opgeven (t/m 11 mei): https://meetmevijf.jouwweb.nl/
Groeten van Meet Me, het netwerk voor christenen tussen 25-45 jaar.

Alle nieuwsberichten