Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2021-43

Doop

Op 31 oktober worden Suze en Chiel van der Zande, Pleinstraat 2, Hei en Boeicop, gedoopt. Ik verheug me bij voorbaat, en ben daarin bepaald niet de enige. We hebben een prachtige dooporde, zingen een paar liederen uit Opwekking, bij de elektrische piano (Adri van Beuzekom) en het belangrijkste is natuurlijk dat een mens niet alleen van zichzelf of van een vader of moeder is, maar in wezen van God.

Opperrabbijn Jacobs

Dinsdag 26 oktober komt opperrabbijn Binyomin Jacobs naar ‘De Lichtkring’. Hij spreekt over de vraag: ‘Kan het oeroude jodendom antwoord geven op actuele vragen?’ Dat is een uitdaging die we überhaupt hebben als we bijbellezen. Jacobs is een begenadigd spreker. Reken niet op enig moment van verveling. Het is heel handig als u even doorgeeft dat u komt, en wel aan onze scriba. Er is veel belangstelling, ook van buiten onze kerk.
Jacobs heeft een hand out gemaakt. Die zal ik vermenigvuldigen. We beginnen om 20.00 uur en sluiten af om 22.00 . Bij vragen vooraf: bel me even.
Ds. P. van Midden

Seniorenmiddag

Donderdag 28 oktober a.s. is er weer onze maandelijkse seniorenmiddag. Wij hopen deze middag als spreker te begroeten ons welbekende gemeentelid Harm Abma. Harm heeft enige tijd geleden een reis door Israël gemaakt en zal ons daarover vertellen en beelden laten zien. Het beloofd een interessante middag te worden en we zien er naar uit. De middag is in De Lichtkring en begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. U bent van harte welkom en u weet, neem gerust een ander mee! Heeft u vervoer nodig, neemt u dan contact op met Arie de Ruijter.
De commissie

Tussenstand Water for life

We hebben de geldmeter een mooie sprong kunnen laten maken naar €2200,- . De diaconie had enkele legaten ontvangen om aan een goed doel te besteden. We mogen de bedragen nu aan Water for life besteden. We zullen u op de hoogte houden van de binnenkomende bijdragen.
De diaconie

Alle nieuwsberichten