Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2019-50

Beroepingswerk

Nadat op de gemeentevergadering van 1 december een grote meerderheid heeft ingestemd met het uitbrengen van een beroep op ds. Cornelie Vreugdenhil uit Katwijk aan Zee heeft een delegatie van onze kerkenraad haar vrijdag 6 december een bezoek gebracht en de beroepsbrief aan haar overhandigd. Het is nu voor ons wachten op haar antwoord. Binnenkort hopen wij U hierover positief nieuws te kunnen vertellen.
Scriba Arend Niebeek

Koor Zout

Vandaag is het zover…. Om 15.30 uur vindt in deze kerk het afscheidsconcert en adventsconcert van het koor Zout plaats. Mis het niet. Na afloop is er gelegenheid om even na te praten met een hapje en een drankje.

Kerstattenties

Bij onze senioren worden in de komende week weer de kerstattenties bezorgd. Wegens de gestegen kosten hebben we helaas moeten besluiten het bijbels dagboekje dit jaar te laten vervallen. Na vele jaren is dit voor de ontvangers wellicht een teleurstelling maar het werd echt een te grote aanslag op de kas van uw diaconie. We hebben met elkaar uitvoerig zitten verzinnen wat we dan wel kunnen doen en dat heeft een leuk resultaat opgeleverd. Met een heel aantal enthousiaste gemeenteleden hebben we woensdagavond dit kerstidee uitgevoerd. We hopen dat iedere ontvanger weer blij verrast mag zijn.
De diakenen

Senioren

Donderdag 19 december a.s. hopen we als senioren van onze kerk weer bij elkaar te komen. We bereiden ons in deze adventstijd voor op het komende Kerstfeest , op het vieren van de geboorte van Jezus. De kerstliturgie die we deze middag met elkaar gebruiken heeft als thema: ‘In de stal’. We vieren het kerstfeest samen met mensen over de gehele wereld. Met heel verschillende mensen. Overal in ons hele land komen mensen bij elkaar om dit feest te vieren. We luisteren, zingen en denken na over de betekenis daarvan. U bent allen van harte welkom, ook als u er nog niet eerder was. De middag begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.
Wilt u vervoer, neem dan contact op met Arie de Ruijter.
De Senioren commissie

Sluiting Rommelschuur

Helaas is het einde van de Rommelschuur in zicht gekomen. De commissie heeft met elkaar gesproken over de laatste openingen. Op zaterdag 28 december, 11 januari, 25 januari en 8 februari kunt u nog bij ons terecht. Daarna hebben we tijd nodig om de boekenschuur, het kleine schuurtje en de rommelschuur helemaal leeg te maken. U bent allemaal van harte welkom op deze laatste zaterdagen, om te kopen maar zeker ook voor een kop koffie en een praatje!
Commissie De Rommelschuur

Alle nieuwsberichten