Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2019-26

Tienernevendienst

Hallo tieners, zo net voor de zomervakantie willen we met jullie nadenken tijdens de tienernevendienst over de dienst in de kerk. Waarom volgen we een liturgie? Wat betekenen votum en groet? Hoe zien jullie de kerkdienst in de huidige tijd? Wat vind je moeilijk aan de dienst of juist mooi? En alle vragen en gedachten die opkomen bij een kerkdienst. Ook willen we met jullie verder brainstormen over de startzondag. Ideeën zijn welkom! We zien jullie in de tienernevendienst.
Christel, Jolanda en Agnes

De Gemeentebrief in de vakantie

De gemeentebrief tijdens de zomervakantie wordt van te voren opgemaakt. Wilt u daarom alle kopij voor de periode van 14 juli t/m 25 augustus uiterlijk (maar liefst eerder!!!) vóór 11 juli inleveren? Zijn er i.v.m. vakantie wisselingen in het oppasrooster? Kinderliederen? Is er Kindernevendienst? Verjaardagen? Zomaar wat hints…. ik wil het allemaal graag weten.
Relie Hermans

Vakantie

Bent u de laatste jaren niet meer op vakantie geweest? Hoort U bij de groep oudere gemeenteleden? Bent u nog mobiel? De PKN biedt u een kosteloze vakantieweek aan van maandag 9 december tot vrijdag 13 december. U kunt gratis genieten van een heerlijke midweek, inclusief ontbijt, lunch, diner en diverse leuke activiteiten in Ouddorp of Doorn. Een groep liefhebbers moet bestaan uit 4 deelnemers en 1 begeleider. We zorgen voor een begeleider. U kunt zich aanmelden bij de diaconie. U kunt zich opgeven tot uiterlijk 20 september a.s. Liefst eerder. Wij zijn enthousiast! U ook?
De diaconie

Alle nieuwsberichten