Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2018-36

Dringende oproep!!!

Na de vorige oproep hebben we helaas nog geen versterking kunnen vinden voor de kindernevendienst. Dat betekent dat we helaas op een aantal zondagen geen leiding kunnen vinden voor het invullen van de kindernevendienst. Op zondagen 30 september, 21 oktober, 11 november en 30 december is er hierdoor geen kindernevendienst. Hopelijk hebben we in het nieuwe jaar wel weer versterking gevonden.
Vandaag wilde Wilma een kindernevendienst geven, hartelijk dank hiervoor. Als iemand op een van de bovenstaande data de kindernevendienst zou willen geven dan zou dat erg fijn zijn. Dit jaar en volgend jaar zou het gaan om kindernevendiensten waarin alleen een verhaal en activiteit worden gedaan. Wij, Daniela, Jannie en Hendrik, zullen de bijzondere diensten waarin we voorin de kerk soms het een en ander vertellen, begeleiden. U bent in ieder geval van harte welkom.
Met vriendelijke groet, Hendrik

H.A. collecte

Deze collecte is bestemd voor de voedselbank in Leerdam. De doelstelling van de voedselbank is het bestrijden van (verborgen) armoede en verspilling in Nederland. Door wekelijks voedselpakketten te verstrekken aan hen die dat (tijdelijk) nodig hebben. De voedselbank biedt daarnaast ook financiële begeleiding aan. Het werkterrein van de voedselbank is in Leerdam en omliggende plaatsen.
Van harte bij u aanbevolen, de Diaconie

De Rommelschuur Ophaaldag

Op 15 september komen we spullen voor de grote rommelmarkt van 29 september bij u ophalen. We komen vanaf 9.00 uur huis aan huis langs bij degenen die een brief in hun brievenbus hebben gekregen. U kunt uw spullen alvast klaar zetten aan de weg, doe er eventueel een briefje op dat het voor de Rommelschuur is bestemd. Natuurlijk kunt u ook op deze morgen zelf uw spullen bij ons brengen.
Oproep: Voor de ophaaldag hebben we nog 2 personen nodig, (oud of jong) die met de chauffeur mee gaat. Mensen die op 29 september achter een kraam willen staan. Belt u alstublieft met Ineke Broekhoff.
Commissie De Rommelschuur

Startzondag

De zomer loopt alweer ten einde. Dit betekent dat we binnen onze kerk gaan beginnen met het nieuwe (winter)seizoen. Een periode waarin we samen ons geloof, de genegenheid voor elkaar en de liefde voor God mogen delen. Met elkaar en met de mensen om ons heen. Dit nieuwe seizoen willen we graag inluiden met de Startzondag op 16 september a.s.
Na de reguliere ochtenddienst, die ingevuld zal worden door Jannie van den Berg in samenwerking met de liturgiecommissie, zal er een leuk programma zijn dat in het teken staat van het jaarthema ‘EEN GOED GESPREK’. Voor alle kinderen is er een eigen activiteit. Dus iedereen, van jong tot oud, is welkom en kan meedoen. Na de ochtend-activiteit kunnen we met z’n allen aanschuiven voor een lekkere broodmaaltijd. De middag wordt vervolgens, zoals we gewend zijn, afgesloten met een korte dienst/middaggebed. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de activiteiten op deze gezellige Startzondag. We rekenen graag op uw /jullie komst!!
Vriendelijke groet namens de organisatie van de Startdag.
Agnes en Christel

Sing-in Leerdam op D.V. 30 september

Houdt u van zingen? Spreken Opwekkingsliederen, Sela en Michael W. Smith u aan? Dan bent u van harte welkom op zondagavond 30 september in het gebouw van de Nederlands Gereformeerde Kerk (Hoogstraat 80). Het thema is: God is groot!.
Onder begeleiding van de Sing-in Band worden aan het thema gerelateerde nummers gezongen. Aanvang: 19.30 – 20.30 uur. (Inloop vanaf 19.00 uur) Geen entree, wel een deurcollecte. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting. Koffie/thee, frisdrank aanwezig.
Comité Sing-in Leerdam

Alle nieuwsberichten