Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2018-25

Tienernevendienst

Volgende week is er weer tienernevendienst. Alle tieners zijn welkom. Meer informatie volgt nog!

Belijdenis en bevestiging

Vandaag hebben we een dubbel bijzondere dienst. We mogen er getuige van zijn dat Gerit en Ina de Leeuw en Lara Bouwer belijdenis doen van hun geloof. Ook staan we erbij stil dat Ad Verhoeff en Marian van de Water hun ambt neerleggen. Verder wordt Richard van Bijlevelt bevestigd als ouderling met een speciale opdracht. Dick Stoffelen en Floris de Zeeuw worden bevestigd als diaken, en Laurence Angevare, Wilma van Loon en Annelies Vroege worden aangesteld als pastoraal medewerker. We hopen op een mooie, gezegende dienst.
ds. Gerlinde van den Berg-de Haan

Oproep 1 !!!!

Liesbeth heeft aangegeven na de zomervakantie te stoppen met de kindernevendienst. We zijn daarom per direct op zoek naar mensen die een keer in de maand of een keer in de twee maanden een kindernevendienst zouden willen geven. Mochten we niemand kunnen vinden, dan zijn we in het nieuwe kerkjaar waarschijnlijk genoodzaakt om de kinderen regelmatiger in de kerk te laten blijven. Iedereen tussen de 18 en 88 die dit leuk vindt is welkom. Ook ouderen boven de 88 mogen zich natuurlijk aanmelden… Voor de voorbereiding gebruiken we de Kind op Zondag, waardoor verhalen en verwerking vaak al beschikbaar zijn. Dus, zelfs als je het druk hebt of niet altijd inspiratie kunt vinden, dan is dit een leuke en waardevolle manier om aan de kerkdienst deel te nemen.

Oproep 2 !!!!

Komend jaar staat er weer vier keer een tienernevendienst op de planning. Ook hiervoor zou het leuk zijn om fris bloed te verwelkomen. In de tienernevendienst gaan we vanuit de bijbel praten en aan het werk over een onderwerp dat bij tieners past. We proberen de bijbelverhalen met soms persoonlijke belevenissen levend te maken. We knutselen niet, maar nemen juist meer tijd om met de tieners te discussiëren/praten. Mocht u/jij het leuk vinden om een keer dit jaar de tienernevendienst mee voor te bereiden of soms een keer mee te doen/kijken, wees welkom!

De Rommelschuur

Op zaterdag 30 juni is de Rommelschuur weer open van 9.00 -12.00 uur.
Commissie De Rommelschuur

Alle nieuwsberichten