Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2018-17

Preek van een leek

In tegenstelling wat vorige week in de Gemeentebrief stond, gaat de Preek van een leek niet door dit hele seizoen.

Schoonmaak

Het is de bedoeling dat we op dinsdag 1 mei ‘s morgens om 8.30 uur beginnen met de grote schoonmaak. Er zijn al enkele vrijwilligers begonnen, maar er moet nog heel veel gebeuren. Dus nog werk genoeg voor dames en ook sterke mannen om u voor a.s. dinsdag uit te nodigen om verder te gaan en als er veel opkomst is dan zijn we er vast snel mee klaar. Vergeet niet uw emmer met schoonmaak spulletjes. We drinken om 10 uur koffie met iets lekkers erbij. Tot dinsdag allemaal.
Nel den Hartog

De Rommelschuur

Wij zoeken nog mensen die cake of taart willen bakken voor ons koffieterras op de Schoonrewoerdse jaarmarkt. U kunt het ‘s morgens afgeven bij de Rommelschuur. Alvast heel hartelijk dank!
Commissie De Rommelschuur

Bijzondere avonddienst 3 juni

Op 3 juni komt er een heel bijzondere avonddienst in onze kerk te Schoonrewoerd. De liturgiecommissie heeft Rob Favier uitgenodigd. Rob Favier beschrijft zichzelf als: zanger, (liedjes-)schrijver, entertainer en theoloog. Het wordt een mooie en beslist andere dienst. Zo’n dienst waarbij je verrast wordt. Een dienst waarbij het ook leuk is om eens iemand mee te nemen die met de kerk niet zo vertrouwd is, maar die het goede gesprek niet uit de weg gaat. Een dienst voor jong en oud. Een dienst waar je blij van wordt en die tot nadenken aanzet. Noteert u de datum alvast: 3 juni 18.30 uur.
De liturgiecommissie, Jolanda Lemcke.

Alle nieuwsberichten