Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2018-01

2017 / 2018

In onze kerken is het niet de gewoonte een nieuwjaarstoespraak te houden. We mochten in de afgelopen diensten horen: we leven van de verwachting, in vertrouwen naar de toekomst en we zijn minder van de terugblik. Toch geeft deze eerste nieuwsbrief wel de gelegenheid aan de kerkenraad om haar waardering uit te spreken voor het vele werk, dat het afgelopen jaar en in het bijzonder rond Advent en Kerst in en rond onze kerk weer is verricht door veel vrijwilligers. Soms met heel veel enthousiasme, soms met een geweldig plichtsbesef, soms met beide, maar allen vanuit de motivatie van de Blijde Boodschap, die wij iedere zondag in de kerk mogen horen. Er is veel georganiseerd en geregeld. Daarbij zijn ook weer nieuwe en vaak verrassende wegen ingeslagen in het afgelopen jaar. Een lijstje daarvan ga ik hier niet geven. Je zou eens een activiteit per ongeluk overslaan. Maar zonder dat werk van jou en u zou de toekomst van onze kerk op korte termijn er toch wel somber uitzien. En zolang wij met uw enthousiasme verder kunnen, mogen we in vertrouwen onder Gods zegen 2018 ingaan.
Namens de kerkenraad, Arend Niebeek

Vrouwenkoffieuurtje

Het Vrouwenkoffieuurtje is verplaatst van 10 januari naar 17 januari.

Koffie- en geloof – middag en/of avond

In het nieuwe jaar willen we weer starten met de ‘koffie- en geloof – middag en/of avond’. In huiselijke kring (Janny Ippel is onze gastvrouw) willen we met elkaar in gesprek gaan over aspecten van het geloof en wat dat doet met ons eigen geloof. Dat alles onder het genot van een kopje koffie of thee. Het gesprek zal gevoerd worden in een klein gezelschap van acht tot tien personen. Naast de onderlinge ontmoeting met u als gemeenteleden, is het voor mij een goede manier om snel veel nieuwe mensen te leren kennen. Alle 55-plussers worden hierbij uitgenodigd zich aan te melden.
Vanaf a.s. zondag 7 januari 2018 ligt er een intekenlijst klaar in De Lichtkring. Hierop kunt u zich opgeven en aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat

Alle nieuwsberichten