Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2017-39

KOSTERS GEZOCHT!!!

Met ingang van 01-01-2018 stopt Jan van Zanten als koster. Wij zijn dus op zoek naar koster(s) die bij toerbeurt de zondagse taken die daarbij horen wil(len) gaan doen. Nu maken de kosters een rooster waarbij ze een hele maand voor hun rekening nemen. Er wordt nu gedacht om een rooster te maken waarbij je 1 keer per maand een zondag koster bent. Wij zoeken dus: Meerdere personen, zowel mannen, vrouwen of echtparen, die interesse hebben in deze functie.
Ben je enthousiast en wil je reageren neem dan contact op met één van de kosters of het college van kerkrentmeesters.

Snoepjes inpakken:

Woensdag 27 september is er geen snoepjes inpakken, wij zijn even een paar dagen ergens anders. De volgende week woensdag 4 oktober is iedereen weer van harte welkom, zie agenda.
Groeten, Adrie en Dick la Vergé

Seniorenmiddag:

Nu de verschillende kerkelijke activiteiten voor het winterseizoen weer starten is het ook weer tijd om als senioren bij elkaar te komen. Na zo’n lange onderbreking kunnen we weer even bijpraten en zullen we het programma voor de komende tijd bekend maken. De eerste middag is op donderdag 28 september a.s. Gewoonlijk begint de middag om 14.00 uur, maar deze eerste middag van het seizoen bent u welkom om 16.30 uur. Na een aperitiefje hebben we met elkaar een broodmaaltijd.
Wilt u deelnemen aan de broodmaaltijd op donderdag 28 september, vult u dan uw naam in op de lijst die ligt in de hal van De Lichtkring, of belt u even met een van de commissieleden.(Liefst vóór maandag 25 sept a.s.). Het jaarthema voor onze kerk is ‘Een open huis’, dus neemt u gerust iemand mee. U bent allen van harte welkom.

De Rommelschuur – grote rommelmarkt

Op zaterdag 30 september is onze jaarlijkse grote rommelmarkt van 9.00 – 12.00 uur. Er zijn veel spullen opgehaald. Op het buitenterrein staan allerlei kramen. Er is ook een enveloppenkraam waar u altijd prijs heeft. Via een intekenvel worden er weer mooie prijzen verloot. Er is ook een terras met koffie, thee en fris en zelfgebakken taart of cake. Later op de morgen is er soep en zijn er broodjes hamburger te koop. Vanaf 9.30 uur is de verkoop bij opbod. Van te voren kunt u deze spullen bekijken. De boekenschuur en de rommelschuur zijn ook open. We hebben al weer heel wat vrijwilligers en daarvoor zijn we heel dankbaar. Zonder deze mensen kunnen we de markt niet organiseren. We vragen nog wel of u iets lekkers wilt bakken voor de koffiekraam. Dit gebak kunt u ’s morgens bij de kraam inleveren. We hopen op veel bezoekers, veel gezelligheid en heel mooi weer!
We hebben geen invloed op het weer, maar met elkaar kunnen we wel zorgen voor een leuke gezellige markt! Tot ziens!
Commissie De Rommelschuur

Startdag

We mogen weer terugkijken op een geslaagde startdag en wij willen de medewerkers hierbij bedanken voor hun inzet: alle bedenkers, alle regelaars, alle sprekers, alle spelleiders, alle koks en etenbrengers, kortom alle zwoegers.
We hebben ervan genoten !
De kerkenraad – Arend Niebeek scriba

Club info

Ook dit jaar gaan de clubs weer van start!!!!!
Op dinsdag van 19.00 tot 20.15: groep 4-5-6. Startavond: 3 oktober
Op dinsdag van 19.00 tot 20.30: groep 7-8. Startavond: 26 september
Op vrijdagavond van 20:00 tot 21:30: tieners (vanaf middelbare school) Startavond: 27 oktober
Je bent van harte welkom in “De Lichtkring”
De kosten zijn €12,50 per jaar per kind.
We hebben er weer zin in!!!!!!
Groetjes van leiding en bestuur.
Voor meer informatie : Gerard Blokland

Gebedskring Hervormde Gemeente

U wordt door de Hervormde Gemeente weer van harte uitgenodigd om mee te doen met de gebedskring. Deze zal gehouden worden woensdag 27 september. U bent dan ’s avonds vanaf 19.45 uur welkom in de consistorie van de Hervormde Gemeente.

Alle nieuwsberichten