Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2017-26

Gebedskring Hervormde Gemeente

U wordt door de Hervormde Gemeente weer van harte uitgenodigd om mee te doen met de gebedskring. Deze zal gehouden worden woensdag 28 juni. U bent dan ’s avonds vanaf 19.45 uur welkom in de consistorie van de Hervormde Gemeente.

De Gemeentebrief in de vakantie

De gemeentebrief tijdens de zomervakantie wordt van te voren opgemaakt. Wilt u daarom alle kopij voor de periode van 9 juli t/m 20 augustus uiterlijk (maar liefst eerder!!!) vóór 6 juli inleveren? Zijn er ivm vakantie wisselingen in het oppasrooster? Is er kindernevendienst? Kinderliederen? Zomaar wat hints….ik wil het allemaal graag weten.
Relie Hermans

Muziekavond

Zondagavond 2 juli om 18.30u organiseren we een muziekavond. Iedereen heeft vast een nummer van een band of een zanger/zangeres dat je raakt en waarbij je misschien wel het gevoel krijgt dat je Gods aanwezigheid voelt door het luisteren naar de muziek. Dit kunnen christelijke liederen zijn, maar misschien heb je het ook wel bij een ander lied. Tijdens deze avond luisteren naar elkaars gekozen nummers en praten hierover met elkaar. Kom en neem je nummer (op cd of via telefoon) mee!
Groetjes namens Bram, Anne, Jannie en Marjolijn

Alle nieuwsberichten