Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2017-08

Kring Openbaring

Vanavond om 18.30 uur komt de Openbaringkring weer bij elkaar. In hoofdstuk 12 staat onder andere dat de grote draak en zijn engelen op de aarde geworpen worden. Meer horen? Kom ook!

Alphacursus

Maandag a.s. start de Alphacursus om 18.30 uur in de voormalige Regenboogschool. Je bent van harte welkom! Eet, kijk, luister, denk en praat mee!
Alpha werkgroep.

Gebedskring Hervormde Gemeente

U wordt door de Hervormde Gemeente weer van harte uitgenodigd om mee te doen met de gebedskring. Deze zal gehouden worden woensdag 22 februari. U bent dan ’s avonds vanaf 19.45 uur welkom in de consistorie van de Hervormde Gemeente.

Uitnodigingen

Zoals u bij binnenkomst al hebt gezien, liggen er in de hal van De Lichtkring persoonlijke uitnodigingen voor u klaar. In de eerste plaats een uitnodiging voor de gemeentevergadering van 8 maart (biddag) en in de tweede plaats een oproep tot het noemen van namen voor nieuwe ambtsdragers. Beiden heel belangrijk! Ik verzoek u vriendelijk uw eigen envelop mee te nemen en even te kijken of u nog één of meerdere uitnodigingen mee kunt nemen van familie of gemeenteleden die bij u in de buurt wonen en die niet in de kerk zijn. Dit spaart mij namelijk veel tijd. Alvast bedankt! U kunt het verslag van de gemeentevergadering van 2 november 2016 nog bij mij opvragen. Graag zoveel mogelijk digitaal: scriba@gkschoonrewoerd.nl
Met vriendelijke groet, Arend Niebeek

Actie Tamarcenter

Vandaag staan we als KerkinActie Werkgroep nog in de hal van De Lichtkring en verkopen we bloemzaadkaarten voor het Tamarcenter. Deze &quot

Alle nieuwsberichten