Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2016-49

Uitnodiging Adventsdienst

We willen u van harte uitnodigen voor de adventsdienst om 18.30 uur op 11 december. In deze dienst zal Ds. J. van den Berg voorgaan. We willen het een echte gezinsdienst laten zijn, dus met name kinderen willen we nadrukkelijk uitnodigen. We gaan er een eigentijdse en sfeervolle dienst van maken. Met veel zingen, lezingen uit de Bijbel in gewone taal en lekkers na afloop van de dienst. Advent is de tijd van verwachting, blijf niet in afwachting, kom!
De liturgiecommissie in samenwerking met Ds. Van den Berg

Kring Openbaringen

De openbaringen kring is deze keer niet op de eerste zondag van de maand, maar verplaatst naar zondagavond 18 december. Allen dan weer hartelijk welkom om 18.30 uur in de consistorie.

Kerstmarkt De Rommelschuur

Op zaterdag 10 december is onze kerstmarkt van 9.00 – 13.00 uur. Naast allerlei leuke kerstartikelen zijn er ook kerstbloemstukjes te koop. Er is een verwarmd overdekt terras voor koffie, thee, gebak, erwtensoep en broodjes hamburger. We kunnen nog wel wat hulp gebruiken. Wie wil er een poosje in ons kerstschuurtje de kerstspulletjes verkopen? We vragen ook weer of u cake of taart wil bakken. Op vrijdag 9 december worden de kerststukjes gemaakt vanaf 9.00 uur tot ongeveer 15.00 uur. Heeft u kerstgroen in uw tuin

Alle nieuwsberichten