Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2016-38

Seniorenmiddag

A.s. donderdag 22 september hopen we als senioren weer bij elkaar te komen. De eerste middag van het nieuwe seizoen. Gewoonlijk begint de middag om 14.00 uur, maar deze eerste middag bent u welkom om 17.00 uur en we hebben dan met elkaar een broodmaaltijd.
De seniorenmiddag, eenmaal per maand, is een middag voor ontmoeting, gesprek, ontspanning en gezelligheid voor ouderen van onze kerk, maar ook ouderen van buiten onze kerk zijn van harte welkom. Altijd wordt een programma geboden, waarbij soms een gast wordt uitgenodigd om over een bepaald onderwerp een presentatie te houden. Aan het eind van het seizoen gaan we een middagje uit en we sluiten dan ook weer af met een maaltijd. Aan deelnemers van de seniorenmiddagen vragen wij € 10,- per jaar.
Wilt u deelnemen aan de broodmaaltijd op donderdag 22 september, vult u dan uw naam in op de lijst die ligt in de hal van de Lichtkring, of belt u even met een van de commissieleden. Liefst vóór maandag 19 sept a.s. De middag begint om 17.00 uur en we sluiten om ca. 20.00 uur.
Heeft u vervoer nodig, neemt u dan contact op met Ad Verhoeff.

De grote rommelmarkt

Op zaterdag 24 september is het dan zover, we houden onze grote rommelmarkt op Overheicop 1 van 9.00 – 13.00 uur. Op het buitenterrein staan allerlei kramen met tweedehandsspullen. Er is een koffieterras waar koffie/thee en limonade met zelfgebakken taart/cake te koop is. Later is er soep en zijn er broodjes hamburger. Om 9.30 uur start de verkoop bij opbod. Van tevoren kunt u de objecten bekijken. Ook is er een kraam met mooie antieke spulletjes. De enveloppenkraam mag ook niet ontbreken, u heeft altijd prijs! Op het terras ligt een intekenvel waar mooie prijzen bij horen. De boekenschuur en de rommelschuur zijn ook open. De kleding en de schoenen zijn voor de laatste keer in de uitverkoop. Binnen vindt u ook nieuwe ongebruikte artikelen, voor weinig geld kunt u leuke cadeautjes vinden.
We zijn heel blij dat we weer vrijwilligers hebben die ons helpen bij het organiseren van deze markt, alvast onze hartelijke dank! Denkt u ook nog aan het bakken van iets lekkers voor onze koffiekraam? Dan zijn wij er helemaal klaar voor en hopen op een gezellige markt, tot ziens!
Commissie De Rommelschuur

Jeugdclub / Rock solid / Soos

Hallo jongelui, je leest het hier, maar ook via groepsapp en email worden jullie uitgenodigd voor een nieuw seizoen van de clubs. En om maar gelijk met de uitsmijter te beginnen: er is dit seizoen ook weer een spetterend clubkamp. Maar voor het zover is, gaan we eerst leuke en gezellige clubavonden organiseren. Voor de club van de jongsten (19.00-20.15 uur) en de Rock Solid groep (19.30- 20.30 uur) is de dinsdagavond gepland. Voor de soos staat de vrijdag in de agenda om bij elkaar te komen. Hou dus de app en de mail goed in de gaten. Ook in de Klepper kun je er over lezen. Vraag vrienden en vriendinnen mee naar club (en kamp). Het wordt weer een topjaar. De eerste avond is voor de jongste groep op dinsdag 27 september en voor Rock Solid 4 oktober. Voor meer informatie: Petra Middelkoop.

Oproep zangdienst

Op zondag 23 oktober bereidt de liturgiecommissie in de avonddienst een zangdienst voor. Dat lijkt nog ver weg, maar goede voorbereiding vergt wat tijd. Daarom vragen we nu alvast uw aandacht voor:
We willen dat heel graag samen met u als gemeente doen en roepen u hierbij op om liederen aan te dragen. We willen er een opgewekte dienst van maken met veel opwekkingsliederen. Als thema hebben we gekozen: ‘Deel je vreugde met een lied’. Op de tafel in de gang zal de komende weken een inschrijflijst klaarliggen en u/je mag ook liederen mailen naar ondergetekende. We willen uw/jouw favorieten graag uiterlijk vrijdag 23 september binnen hebben, dan maken we er een mooie dienst omheen.
Het zou ook heel leuk zijn om wat extra instrumenten bij deze dienst in de begeleiding te hebben. Bespeel je een instrument/ bespeelt u een instrument en wil je/wilt u meedoen, geef je/u op. Uiteraard gaan we dan ook even enkele keren oefenen, maar dat spreken we later af. Tenslotte zoeken we enkele enthousiaste zangers, zangeressen om de wat minder bekende liederen in te studeren en zo de gemeentezang te ondersteunen.
Kortom: (opwekkings-)liederen, zangers, zangeressen en muzikanten gevraagd voor de zangdienst op 23 oktober. Opgeven uiterlijk tot 23 september.
Namens de liturgiecommissie, Jolanda Lemcke.

Alle nieuwsberichten