Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2016-35

Afscheid van de kindernevendienst

Vandaag zijn Dieke, Maarten, Maud en Ole voor het laatst bij de kindernevendienst. Aan het begin van het nieuwe jaar nodigen we hen uit om nu de kerkdienst mee te gaan beleven. We gaan ze in de kindernevendienst natuurlijk wel missen en willen daarom niet ongemerkt afscheid van ze nemen. Dat ze maar een mooie plaats in de gemeente mogen krijgen!

De Rommelschuur

Op zaterdag 3 september komen we huis aan huis spullen ophalen voor de grote Rommelmarkt op 24 september. Dit doen we alleen in Schoonrewoerd waar er een brief is bezorgd. Als u spullen aan de weg zet is het handig om er een briefje op te doen, zodat wij weten dat het voor ons bestemd is. Komen we niet bij u langs, of heeft u ons gemist, dan kunt u uw spullen ook zelf bij de Rommelschuur brengen. We zijn deze dag de hele morgen aanwezig.
Voor de grote rommelmarkt hebben we nog wat hulp nodig. Wie wil er achter een kraam staan? Dat hoeft niet de hele markt, een paar uurtjes is voldoende. Bel naar Ineke Broekhoff. Natuurlijk is het ook weer fijn als u iets wil bakken voor de koffiekraam. Onze volgende opening is op 10 september waar nog steeds de kleding en de schoenen in de uitverkoop zijn.
Commissie De Rommelschuur

Snoepjes inpakken

Nu iedereen weer terug is van vakantie en het nog niet weet: we zijn vanaf 10-08-2016 weer gestart met inpakwerk. Iedereen is weer van harte welkom en het is reuze gezellig. Dus als je nog nooit geweest bent, kom eens kijken als je een uurtje tijd hebt.
Informatie Dick la Vergé

Alle nieuwsberichten