Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2016-26

Openbaring

Zondagavond 3 juli is iedereen weer van harte welkom bij de kring over Openbaring. We hebben inmiddels de brieven aan de zeven gemeenten besproken en beginnen nu aan de visioenen van Johannes (hoofdstuk 4 en verder). Bent u/jij nog niet eerder geweest? Kom om 18:30 uur gerust naar de consistorie, ieder is welkom om mee te lezen, te denken en van gedachten te wisselen over dit boeiende bijbelboek.
ds. Gerlinde van den Berg-de Haan

Ark Mission Expedition

Wilt u in de vakantie, ver weg of gewoon thuis, gevoed worden door de Bijbel en wilt u uw geloof delen met anderen? Ga dan op reis met Ark Mission Expedition. Het kleurrijke minimagazine van 32 pagina’s bevat bijbeloverdenkingen over het thema Vrijheid en verhalen die inspireren om als christen in deze wereld te staan. Ark Mission Expedition is de frisse opvolger van de Vakantiebijbelgids. U kunt er gratis één meenemen van de tafel bij de uitgang van de Lichtkring. Kent u iemand die er ook wel één kan gebruiken, neem deze dan ook gerust mee.
KerkinActie Werkgroep

Gebedskring Hervormde Gemeente

U wordt door de Hervormde Gemeente weer van harte uitgenodigd om mee te doen met de gebedskring. Deze zal gehouden worden woensdag 29 juni 2016. U bent dan ’s avonds vanaf 19.45 uur welkom in de consistorie van de Hervormde Gemeente.
Wout Versteeg

Alle nieuwsberichten