Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2016-08

Collecte 40-dagen tijd

Vandaag: Steun kwetsbare vrouwen in India.
Volgende week: Een lach op het gezicht van kinderen in Nederland.
Talloze kinderen in Nederland groeien in moeilijke omstandigheden op, bijvoorbeeld in de Haagse wijk Moerwijk. In deze wijk zijn veel sociale en financiële problemen, huiselijk geweld en drugsgerelateerde criminaliteit. De Kinderwinkel heeft zich ontwikkeld tot een onmisbare plek in de wijk waar kinderen zich thuis kunnen voelen, samen kunnen spelen, sporten en knutselen. In Nederland wonen ook veel kinderen die gevlucht zijn. Ze hebben vaak indringende ervaringen achter de rug. Stichting de Vrolijkheid organiseert voor kinderen en jongeren in asielzoekerscentra creatieve activiteiten zoals dans, theater, muziek en beeldende kunst om hun verhaal vorm te geven. Voor slechts € 5,- kan een kind al een doe-activiteit volgen. Hiermee ontwikkelen kinderen hun zelfvertrouwen en hun talent, zodat ze weer even kind kunnen zijn.

Gebedskring Hervormde Gemeente

U wordt door de Hervormde Gemeente weer van harte uitgenodigd om mee te doen met de gebedskring. Deze zal gehouden worden woensdag 24 februari. U bent dan ’s avonds vanaf 19.45 uur welkom in de consistorie van de Hervormde Gemeente.
Wout Versteeg

Uitnodigingen

Zoals vorige week al aangekondigd worden vandaag, na de kerkdienst, de uitnodigingen voor de gemeentevergadering van 9 maart en de brieven voor het noemen van namen nieuwe ambtsdragers uitgereikt. De brieven liggen klaar in de hal. Wilt u, indien mogelijk, zoveel mogelijk brieven van gemeenteleden die niet in de kerk zijn maar wel in uw directe omgeving wonen meenemen. U bespaart ons hiermee heel veel tijd. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Met vriendelijke groet, Wout Versteeg

50+ middag

Donderdag 25 februari a.s. hopen we als senioren weer bij elkaar te komen. Naast ontmoeting en de daarbij gebruikelijke gezelligheid gaan we deze keer bingo spelen. Een deel van het spel wordt in bijzondere vorm gegoten, want daarbij zijn de nummers die worden genoemd verstopt in een verhaal. Het wordt dus opletten. U bent allen van harte welkom in De Lichtkring. De middag begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.
Heeft u vervoer nodig, neemt u dan even contact op met Ad Verhoeff.

De Rommelschuur

Op zaterdag 27 februari is De Rommelschuur van 9.00 – 12.00 uur geopend. Er is uitverkoop bij de kleding en de schoenen. Alles mag weg voor een lage prijs, kom en sla uw slag! Natuurlijk staat de koffie en thee voor u klaar, tot ziens!
De activiteitencommissie

Alle nieuwsberichten