Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2015-47

Gebedskring Hervormde Gemeente

U wordt door de Hervormde Gemeente weer van harte uitgenodigd om mee te doen met de gebedskring. Deze zal gehouden worden woensdag 25 november. U bent dan ’s avonds vanaf 19.45 uur welkom in de consistorie van de Hervormde Gemeente.
Wout Versteeg

Taizédienst

We willen u graag uitnodigen voor de avonddienst van 22 november om 18.30 uur. Deze viering, een Taizé viering, wordt voorbereid door de liturgiecommissie. In een Taizé viering staat meditatie centraal. Door middel van gebeden, stiltes en herhaald zingen proberen we samen tot een innerlijke rust te komen en tot een diepere geloofservaring.
Het thema van de dienst is: “Hoop, geloof en liefde”. In deze tijd van dreiging en angst, van verdriet en onzekerheid is de bemoediging die spreekt uit die drie woorden zo nodig. Kom op 22 november en deel in de rust die gebed, zingen en stilte brengen.
Namens de liturgiecommissie, Jolande Lemcke

De Rommelschuur

Op zaterdag 28 november is de Rommelschuur geopend van 9.00 – 12.00 uur. Het Sinterklaasfeest komt er aan. Kom bij ons langs, wie weet zijn er voor u mooie cadeautjes te koop. Misschien kunt u ook spulletjes vinden om een leuke surprise te maken. De koffie staat klaar!
De activiteitencommissie

Vooraankondiging

We willen dit jaar extra stilstaan bij de adventtijd. De adventtijd is de tijd voorafgaand aan dat grote feest, de tijd van verwachting… Die komst van Christus in onze wereld is zo nodig. Tijd van verwachtingen, van dromen over hoe het beter kan worden… We dromen van: wijze raad voor het probleem van de vluchtelingen. We hopen op: vrede voor alle mensen.
Op 20 december om 16.00 uur nodigen wij u uit bij een feestelijke Advent Samenzang in De Lichtkring. We zingen die middag van verwachting en hoop. We doen dat samen met het koor Zout. Het koor heeft een aantal prachtige liederen ingestudeerd, liederen die de geboorte aankondigen, liederen waarin Gods grote kracht en liefde wordt geprezen. Er zullen korte teksten zijn en een verhaal over verwachting…, over wat er komen gaat…
We gaan een middag beleven die een mooie opstap vormt naar de Kerstnachtsamenkomst op 24 december als we vieren dat verwachtingen uit kunnen komen, als we de komst van Jezus vieren. In de Kerstnachtsamenkomst treedt het Schoonrewoerds gelegenheidskoor op. Ook daarvoor wordt al druk gerepeteerd. Twee mooie zangdiensten dus in het vooruitzicht. Houdt u de data alvast vrij?
Liturgiecommissie

Alle nieuwsberichten