Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2015-40

Doopdienst

Op zondag 11 oktober mogen we weer getuige zijn van de doop. Marijn Johannes de With (zoon van Wilco en Agnita de With) en Job Johannes de Leeuw (zoon van Hendrik en Ilona de Leeuw) worden dan gedoopt. Door het teken van het water is voor iedereen duidelijk: ook deze twee kinderen, Marijn en Job, zijn opgenomen in het verbond dat God met mensen aangaat. Iedereen is van harte uitgenodigd om hier bij te zijn.
ds. Gerlinde van den Berg-de Haan

Zondagavond

Op 6 september hielden we een gebedsbijeenkomst. Het was een goede avond. Is er a.s. zondag (vandaag dus) weer zo’n bijeenkomst? Ik heb dit keer geen initiatief genomen om het te organiseren. Niet omdat er geen nood zou zijn. Ook niet omdat bidden niet nodig zou zijn. Want dat moeten we allemaal blijven doen, bidden zonder ophouden, zoals de apostel schrijft.
Is er iets waarvan u/jij zegt: daar wil ik graag gezamenlijk voor bidden (zoals een maand geleden de vluchtelingenstromen een aanleiding waren)? Roep mensen bij elkaar, en gebruik gerust de tijd en ruimte die op de zondagavonden waarop er geen kerkdienst is, vrij is gekomen. Ik wil er graag bij ondersteunen, als dat nodig is.
ds. Gerlinde van den Berg-de Haan

Bedankt

Op deze wijze willen we de organiserende commissie en iedereen die op zijn of haar manier heeft meegewerkt bedanken voor een zeer geslaagde startdag. Er was deze dag veel te horen, te zien en te proeven.
Een heel goed begin van het winter seizoen waarin ongetwijfeld ook veel te doen en te beleven is. En er is vast ook een activiteit waar u/ jij eens aan deel wilt nemen. Nogmaals bedankt voor ieders inzet.
Het College van Kerkrentmeesters

De Rommelschuur

De grote rommelmarkt is weer achter de rug. We hadden mooi weer en het was gezellig druk. We willen iedereen die ons geholpen heeft heel hartelijk bedanken! De prijzen van het intekenvel zijn gegaan naar: het houtblok/bbq – Adri Bienefelt, het ritualspakket – Corry van Dijk, de boodschappenmand – Lukas van Bekkum (kleinzoon van Goos en Arma Middelkoop), het bloemstuk – Sofie de Leeuw (dochter van Hendrik en Ilona).
Op zaterdag 10 oktober is de Rommelschuur weer open van 9.00 – 12.00 uur. Alles is weer netjes opgeruimd, de zomerkleding heeft plaats gemaakt voor de herfst/winterkleding. De koffie staat voor u klaar, tot ziens!
De activiteitencommissie

Alle nieuwsberichten