Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2015-36

Gebedsbijeenkomst

Vanavond zal er voor het eerst geen avonddienst zijn. Maar we kunnen natuurlijk wel samenkomen.
Er zal een gebedsbijeenkomst gehouden worden. Van 18:30 tot ca. 19:00 uur is ieder welkom om te bidden, uit de bijbel te lezen, en misschien durven we het ook nog wel aan om a capella een lied te zingen… Blijf dus niet thuis, maar kom naar de kerk!
ds. Gerlinde van den Berg-de Haan

Geboren

Twee baby’s geboren in de vakantie!!
Op 22 juli is Marijn de With thuis geboren. Hij is de gezonde zoon van Wilco en Agnita en een broertje van Rens. Zij wonen op de Masada 5. Zij maken het allemaal prima en genieten van elkaar.
Op 4 augustus heeftJob (Johannes) de Leeuw het levenslicht aanschouwd. Hij is de zoon van Hendrik en Ilona en het broertje van Sofie. De ouders zijn dankbaar en verwonderd en vinden het een pracht cadeau! Daar sluiten we uiteraard bij aan! Zij wonen op Anthoniuswerf 17.
Beide gezinnen van harte gefeliciteerd en Gods rijke zegen voor jullie allemaal!!
Wijkouderling wijk D.

Huwelijk

Op 18 september a.s. gaan Frederike Brouwer en Pim van der Zande trouwen. Ze willen graag Gods zegen over hun huwelijk vragen, in de overtuiging dat die zegen onmisbaar is. Iedereen is van harte uitgenodigd voor de kerkdienst om 14:00 uur in onze kerk, waarin ik voor mag gaan. Het adres van Pim en Frederike is Pleinstraat 2, 4126RT Hei- en Boeicop.
ds. Gerlinde van den Berg-de Haan

Heilig Avondmaal

Volgende week mogen we weer samen het Heilig Avondmaal vieren. Een lied van W. Jongerius verwoordt de betekenis van het Avondmaal zo: “Eet en drinkt van brood en wijn, en weet dat er in angst en pijn een weg naar vrede is. Deelt het leven met elkaar tot mijn gedachtenis en schenkt elkaar voor alle haat alleen vergiffenis. Leeft in liefde met elkaar tot mijn gedachtenis en maakt zo in uw daden waar dat leven geven is.”
Een bemoediging en een opdracht spreken uit dit lied. Beide hebben we nodig. Kom daarom en vier het Avondmaal mee.

Collecte bij het HA 13 sept.

Manneka helpt Liberia. Mambu Quoi is geboren in Bomi County, Liberia. Hij ging naar school in Monrovia, leerde metselen in 1992 en een jaar later kreeg hij een specifieke training in water en sanitatie door een UNICEF begeleider. In deze tijd startte hij samen met 3 vrienden een bedrijf in WATSAN. (water en sanitatie) Gedurende de 14 jaar durende burgeroorlog, die in 1989 is begonnen, was het onmogelijk voor Mambu om Liberia te ontvluchten. Na de oorlog kreeg hij het gevoel, dat hij het verwoeste land weer wilde opbouwen door ex-kindsoldaten en jongeren met een oorlogstrauma te trainen in water en sanitatie en metselwerk projecten.
Anneke, geboren in Papendrecht, ging in Nederland naar school en vanaf 1991 heeft zij in een heel aantal landen gewerkt, waaronder

Alle nieuwsberichten