Kerkdienst gemist:

Gemeentebrief 2015-17

Een selectie van berichten uit de gemeentebrief.

Tienernevendienst

Zondag 10 mei is er weer een tienernevendienst. Hou deze datum dus weer
 vrij. Tot dan!
Agnita, Machiel en Hendrik

Huwelijk

‘We love because He first loved us’ (Wij hebben lief omdat God ons het eerst heeft liefgehad, 1 Joh. 4:19). Deze woorden staan op de trouwkaart van Rachèl Versteeg en Daan Versteeg. Op 1 mei a.s. geven zij elkaar het ja-woord. In een kerkdienst om 15:00 uur in deze kerk wordt Gods liefde uitgedrukt in de zegen die Rachèl en Daan over hun huwelijk mogen ontvangen en als kostbaar geschenk mee mogen nemen hun gezamenlijke leven in. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze kerkdienst mee te vieren. Welkom!

Bedankt

We zijn verrast met heel veel felicitaties, kaarten en bloemen voor ons 40-jarig huwelijk. Daarvoor willen we jullie hartelijk bedanken.
Jannie en Arie Brouwer

Snoepjes inpakkers

Woensdag 29 april om 10.00 worden jullie in De Lichtkring uitgenodigd om met elkaar koffie te drinken. We zullen dan even terugblikken op het afgelopen seizoen.
Groeten, Kees den Hertog

Uitstapje 50+

Op 21 mei a.s. is het alweer de laatste 50+-middag. We gaan dan een middag uit en sluiten af met een etentje. We vertrekken om 13.00 uur vanaf de kerk. De kosten zijn € 15,00 p.p. (€ 28,00 voor niet-leden). U kunt zich opgeven op de lijst die in de hal van De Lichtkring ligt of bij een van de commissieleden.
De commissie

Gebedskring Hervormde Gemeente

U wordt door de Hervormde Gemeente weer van harte uitgenodigd om mee te doen met de gebedskring. Deze zal gehouden worden woensdag 29 april. U bent dan ’s avonds vanaf 21.00 uur welkom in de consistorie van de Hervormde Gemeente.
Wout Versteeg

Bij de kindernevendienst

Hooglied 2:8-17 / Johannes 10:11-16
Ik ben er voor jou ‘Mijn lief is van mij, en ik ben van hem,’ zingt de vrouw in Hooglied. Het is het feest van de liefde: er voor elkaar zijn, elkaar gelukkig maken. In de Evangelielezing vertelt Jezus dat hij een goede herder is. Hij is er voor mensen.

Alle nieuwsberichten