Gemeentebrief 2022-04

Geplaatst op:

WELKOM!!!

Welkom, welkom, welkom allemaal.
Zondag 23 januari gaan we de deuren van de kerk weer open zetten. Volgens de nieuwe richtlijnen zijn er 50 personen welkom. Uiteraard op anderhalve meter afstand en met een mondkapje op zolang u loopt, maar als u zit, mag die af. We mogen ook weer ingetogen zingen.
Wat een feest! We moeten elkaar nog een goed nieuwjaar wensen, we willen elkaar zo graag weer zien…. Kom en geniet van elkaar en van Gods troost en bemoediging in Zijn huis. U moet u wel opgeven. Liefst voor vrijdagavond 20.00 uur via: aanmeldenkerkdienst@gkschoonrewoerd.nl. Als mailen voor u niet mogelijk is, kunt u telefonisch contact opnemen met Bep van Zanten, ook liefst voor vrijdagavond 20.00 uur. Meld u aan, u krijgt altijd antwoord en is er voor de betreffende zondag geen plaats meer dan bent u voor de volgende zondag als eerste aan de beurt.
Stap voor stap gaan we weer op weg. Het wordt beter. Iedereen hartelijk welkom!

De kerk in ’t klein

Graag doen we hier nogmaals een oproep op u om u op te geven voor “De kerk in ‘t klein”. Hoewel we als kerk weer wat meer mogen door de versoepeling van de Corona-maatregelen, denken we dat “De kerk in ‘t klein” nog steeds in de behoefte kan voorzien van elkaar ontmoeten. We stellen ons voor om in groepjes van 6 personen bij elkaar te komen, met wie we een bijzondere dienst kunnen vieren: een korte lezing met wat kanttekeningen erbij, een gebed, een lied en daarna koffie en ontmoeting. Gewoon op een plekje ergens in De Lichtkring, op een morgen of middag. Er hebben zich al verschillende mensen gemeld, maar we hopen op meer zodat we een aantal groepjes kunnen maken. Niet iedereen kan namelijk op dezelfde dag en tijd! Wilt u meedoen, dan kunt u zich opgeven bij Bep van Zanten. We zien uw komst met blijdschap tegemoet.
Een hartelijke groet, Ds. Piet van Midden, Bep van Zanten, Hans en Janny Ippel.

Senioren

Ook deze maand zal er nog geen seniorenmiddag zijn. Teleurstellend, maar de actuele situatie van corona maakt dat we nog terughoudend zijn om als groep bij elkaar te komen. Onze hoop is gevestigd op de volgende maand. We laten het u tijdig weten.
Als commissie komen we wel bij elkaar om een en ander te bespreken en ons voor te bereiden op het programma voor de komende tijd.
Met een hartelijke groet, de commissie

Extra aanbod bij filmavond

Als u van het aanbod voor een filmavond bij de fam. Laurman gebruik wil maken maar geen oppas heeft, mag u met mij, Janet de Zeeuw, contact opnemen. Ik kom dan na overleg over de datum, op uw kinderen passen. U mag zelf bepalen wat u hiervoor aan het goede doel Water for Life overmaakt of in de collectezak stopt.
Janet de Zeeuw

Terug naar overzicht