Gemeentebrief 2021-27

Geplaatst op:

Kindernevendienst, waar gaat het over?

De kinderen uit groep 1 tot en met 8 gaan met Anneke Scherpenzeel naar de nevenruimte. 1 Samuel 17: David en Goliath: David kiest niet voor zware wapens. Hij vertrouwt op God. En verder blijft hij gewoon een herdersjongen die handig is met een slinger.

Winterprogramma

Als we in de kerk net bekomen zijn van een hoogst ingewikkeld coronajaar, wordt er achter de schermen alweer gewerkt aan allerlei plannen die vanaf september zullen worden uitgevoerd. Er is een jaarthema: Water for Life. Zo wordt er in het winterwerk een musical over Jozef uitgevoerd, komt de musicus Erick Versloot een avond met ons zingen en andere muziek maken, komt er een Israël-avond i.v.m. de reis die we van plan zijn te ondernemen, komt er een avondje bijbelen over de vraag: ‘Wat heb je eigenlijk aan de bijbel?’ en passeren er allerlei verhalen de revue, etc.
Als er dingen zijn waarvan u zegt dat ze uw belangstelling hebben, kunnen die nog worden ingepast. Neem dan even contact op.
Hartelijks, ds Piet van Midden

De Gemeentebrief in de zomervakantie

De gemeentebrief tijdens de zomervakantie wordt van te voren opgemaakt. Wilt u daarom alle kopij voor de periode van 18 juli t/m 29 augustus uiterlijk vóór 13 juli (maar liefst eerder!!!) inleveren? Zijn er i.v.m. vakantie wisselingen? Kinderliederen? Verjaardagen? Ook kan het zijn dat vanwege de versoepelingen van de Coronamaatregelen weer oppas en/of kindernevendienst is. Zomaar wat hints…. ik wil het allemaal graag op tijd weten.
Relie Hermans

Coronateam

Protocol vanaf 26 juni: Wat fijn dat we afgelopen zondag weer met elkaar 3 liederen hebben kunnen zingen. Vanaf komende zondag, 4 juli, gaan we nog verder versoepelen en gaan we alle liederen weer met de hele gemeente zingen. Aanmelden blijft voorlopig nog nodig, aangezien de 1,5 meter regeling nog blijft en we daardoor niet meer dan 60 personen excl. personeel kunnen ontvangen. Aanmelden doet u via aanmeldenkerkdienst@gkschoonrewoerd.nl of bellen met Dick Stoffelen liefst voor vrijdagavond 20.00 uur. Als er geen plaats meer is, staat u als eerste genoteerd voor de zondag erna. Het mondkapje is geen verplichting meer, al merkten we afgelopen zondag dat dat toch best raar aanvoelt. Zo snel waren we daar dus al aan gewend.
Handen vaak reinigen is nog steeds een verstandig advies. Het koffiedrinken doen we buiten. Mochten we nu net een stevige bui hebben dan moet u er samen echt goed opletten dat u afstand houdt en dat u zich goed verspreidt over de ruimte binnen. Maar laten we hopen dat het buiten blijft kunnen, onze tuin is daar zo heel geschikt voor.
Voorlopig zal dit even het laatste bericht vanuit het corona-team zijn. We hopen dat we de zomer op deze wijze goed in de kerk kunnen vormgeven. We wensen u allen mooie zomermaanden toe.
*Let op: Het e-mailadres blijft de hele zomer hetzelfde de contactpersoon wisselt i.v.m. vakantie.
Het coronateam

Terug naar overzicht