Gemeentebrief 2020-01

Geplaatst op:

Doopdienst

Op 19 januari is er een feestelijke dienst in onze kerk. Op deze morgen zal de Heilige Doop bediend worden aan Patricia Brouwer-de Kikkert en de 2 kinderen van Aart en Patricia, Yardi en Fyja. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze dienst bij te wonen !!
Bep van Zanten

Oud en Nieuw

Wij hebben een bijzondere periode aan het eind van het oude jaar beleefd, waarin we vooral afscheid hebben moeten nemen: afscheid van het koor Zout (je kunt het je eigenlijk na zoveel muzikale momenten nog nauwelijks voorstellen), afscheid binnenkort van de Rommelmarkt (niet alleen marktdagen met spullen en boeken tegen spotprijsjes, maar net zo belangrijk de gelegenheid tot contact met dorpsgenoten en mensen van ver daar buiten). Maar daar staan ook gebeurtenissen tegenover die we juist als heel positief mogen ervaren: weer samen een doopdienst mee mogen maken in onze kerk, geweldig is dat, maar ook de inbreng van jeugd en leiding in de kerkdiensten van Advent; iedere week een prachtige brief ! Met de inhoud ervan konden de kinderen toeleven naar het Kerstfeest en wij allen konden meegenieten. De kinderen kwamen weer terug in de dienst met erg mooi knutselwerk. En dan waren er weer de prachtige liturgische bloemschikkingen in de adventsweken. En traditiegetrouw was de kerstnachtsamenkomst en de kerstmorgendienst weer druk bezocht. Gelukkig was er weer een gelegenheidskoor met prachtige muzikale muziek en begeleiding. Wat konden we genieten van jong talent! Dat belooft beslist nog wat voor het nieuwe decennium dat is aangebroken. Iedereen die dit voor en achter de schermen mogelijk heeft gemaakt hartelijk bedankt en wij wensen u veel heil en zegen in het voor ons liggende jaar.
En voor onze kerkgemeenschap hopen wij van harte dat er weer spoedig een nieuwe predikant komt.
Scriba Arend Niebeek

Vrouwenkoffieuurtje

Het Vrouwenkoffieuurtje van woensdag 8 januari is verschoven naar 15 januari. Het Ouderenkontakt viert deze dag haar nieuwjaarsreceptie.

De Rommelschuur

Op zaterdag 11 januari zijn we weer open van 9.00 – 12.00 uur. We hebben nog heel veel leuke spullen, dus kom langs en sla uw slag. Over de prijzen worden we het wel eens!
In de kleding- en schoenenhoek is er grote uitverkoop en ook in de boekenschuur is er een speciale actie: 5 boeken voor € 1,00. Dat is geen geld voor zoveel leesplezier! Wij hebben de koffie klaar en hopen u te ontmoeten. Bent u verhinderd, op 25 januari en 8 februari zijn we ook nog open.
Commissie De Rommelschuur

Terug naar overzicht