Gemeentebrief 2019-42

Geplaatst op:

Koor Zout

Het koor Zout verleent deze zondag haar medewerking in de ochtenddienst. Onder begeleiding van onze dirigent Alexander Prins zullen we een bijdrage aan deze dienst verlenen.

Avond over Heilige Geest

Woensdag a.s. hebben we de 4e en laatste avond over het werk van de Heilige Geest. We hebben drie goede avonden gehad over “Hoe God ons leidt” en “Wie de Heilige Geest is” en "Wat Hij doet”. We gaan nu aan de hand van 4 voorbeelden van de vervulling met de Heilige Geest in Handelingen kijken wat er precies gebeurt als je vervuld wordt met de Heilige Geest. En ook wat mogelijke belemmeringen zijn om voller van de Geest te worden. Het belooft een hele interessante en praktische avond te worden. Iedereen weer van harte welkom in De Lichtkring om 19.30 uur!
Jannie v.d. Berg en Jan en Adri van Beuzekom.

Bijbelstudie

Woensdagavond willen we met elkaar bespreken 1 Samuel 16: 1-13, “Anders kijken“. Van harte welkom. We beginnen om half acht.

Senioren

Donderdag 24 oktober a.s. is er weer de seniorenmiddag. Deze middag hebben wij als gast onze wijkagent, dhr. Marcel van Nieuwpoort. We kunnen dan met hem kennismaken en hij zal een presentatie houden over het politiewerk in het algemeen, in onze regio en in en om ons dorp. Aspecten als veiligheid, verkeer, bereikbaarheid, enz. komen hierbij aan de orde. Ook gaat dhr. van Nieuwpoort graag in op vragen die worden gesteld. Dus, over alles van het politiewerk wat u nog niet weet kunt u dan uw vragen kwijt. Het zal vast weer een interessante middag worden. U bent van harte welkom!
De middag is in De Lichtkring en begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Heeft u vervoer nodig, neemt u dan contact op met Arie de Ruijter.
De commissie.

De Rommelschuur

De opbrengst van de grote rommelmarkt is bekend, een mooi bedrag is bijeengebracht. Nogmaals allemaal heel hartelijk dank voor de hulp en de aanwezigheid.
Op zaterdag 26 oktober is de Rommelschuur weer open van 9.00 – 12.00 uur.
Commissie De Rommelschuur.

Grote schoonmaak

In de week van 2 november gaan we de grote Schoonmaak doen. We willen je daarbij uitnodigen om zaterdag 2 november mee te komen helpen. Ben je op die dag afwezig en wel van plan om mee te helpen, dan kun je zelf ook in de week daarvoor of erna aan de slag zoals de buiten- of de binnenramen zemen, deuren een sopje geven, of een kast opruimen. De overige grote klussen gaan we op zaterdagochtend 2 nov. met z’n allen doen zoals de tafels, stoelen en vloeren. In de hal ligt een lijst om een idee te krijgen wat er allemaal gedaan moet worden. Je kunt je naam invullen, wat je graag wil gaan doen of kan komen helpen.
Nel den Hartog.

Terug naar overzicht