Gemeentebrief 2019-20

Geplaatst op:

Kring Apostolische geloofsbelijdenis

Zondag 19 mei. De laatste avond over de Apostolische geloofsbelijdenis. Vandaag wordt u weer hartelijk uitgenodigd , om met elkaar na te denken en te luisteren naar de uitleg van Willem J. Ouweneel over het laatste gedeelte van de geloofsbelijdenis: Vergeving van zonden; wederopstanding van het vlees en een eeuwig leven.

Mis het niet!

Je hebt het vast al in je agenda staan en een berichtje gestuurd naar je vrienden, maar hier volgt nog een keer de uitnodiging voor zondag 19 mei om samen met elkaar het clubkamp terug te beleven aan de hand van de gemaakte foto’s en filmpjes. Deze willen we met elkaar gaan terugkijken in ons eigen jeugdhonk op zondag 19 mei na de kerkdienst (ongeveer 11.30 uur). Ook de gemeenteleden zijn van harte welkom om de verhalen te horen en foto’s te bekijken.
Namens de clubleiding

Bedankt schoonmaak

Graag wil ik iedereen bedanken die hebben mee geholpen met de grote schoonmaak, fijn dat het weer gedaan is.
Nel den Hartog

De Rommelschuur en Schoonrewoerdse jaarmarkt

Op zaterdag 25 mei is de Rommelschuur weer open van 9.00 – 12.00 uur. De week daarna op vrijdag 31 mei wordt de Schoonrewoerdse jaarmarkt gehouden. De Rommelschuur is dan ook open van 9.00 – 13.00 uur. Buiten is er een koffieterras. Hier kunt u even uitrusten van alle drukte. We hebben nog mensen nodig van 10.30 - 13.30 uur om te helpen bij de koffie. Wie wil er even tijd vrij maken? We zouden dat erg op prijs stellen! Geeft u zich op bij Ineke Broekhoff. We vragen ook of er mensen taart of cake willen bakken. U kunt het ’s morgens bij ons komen brengen. Alvast onze hartelijke dank!
Commissie De Rommelschuur

Senioren

Donderdag 23 mei a.s. is onze laatste seniorenmiddag van dit seizoen. Voor diegene die zich opgegeven hebben, sluiten we dit af met een uitstapje. We rijden via een mooie route naar Oud Heusden waar we een vaartocht maken. Via wederom een mooie route komen we om ongeveer 17.30 uur terug in Schoonrewoerd waar we in de De Lichtkring met elkaar een maaltijd gebruiken. We vertrekken 13.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de onze kerk (i.v.m. de beschikbare tijd is het belangrijk dat we op tijd vertrekken. Dus wilt u ruim voor 13.00 uur bij De Lichtkring aanwezig zijn?) Zij die alleen aan de maaltijd deelnemen zijn welkom vanaf 17.30 uur
We hopen op een leuke en gezellige middag.
De commissie

Terug naar overzicht