Gemeentebrief 2019-04

Geplaatst op:

Bevestiging Jannie van den Berg

Voor onze kerkelijk werker Jannie van de Berg is aanstaande zondag 27 januari een belangrijke dag. Zij zal ook in Arkel bevestigd worden als kerkelijk werker door ds. M. Wassenaar. We wensen haar een gezegende dienst en een goede tijd in haar nieuwe werkplek naast de onze. Het voornemen is, dat zij in onze gemeente tot september haar huidige werk blijft doen.
scriba Arend Niebeek

Taizédienst

Zondagavond om 18.30 uur staan de kerkdeuren open, zijn de kaarsen aan en luiden de klokken van Taizé. We nodigen u van harte uit bij de Taizé viering rond de vraag: “Spreekt God?” Het antwoord verklap ik u alvast: “Ja, God spreekt.” Hij wil in gesprek met ons, Hij zoekt ontmoeting met ons, maar wanneer laten wij hem toe? We zijn zo druk, zo bezig met onszelf….Kom zondagavond, neem tijd en ruimte voor inspiratie en bezieling.
Kom tot rust, zoek de stilte, ervaar de kalmerende kracht van de muziek en geniet van Gods aanwezigheid. “Spreekt God?” Ja, op talloze manieren en via vele wegen. Wees welkom in Gods huis voor een fijn gesprek op zondagavond 27 januari.
Namens de liturgiecommissie, Jolanda Lemcke

Gemeenteavond

Nog een laatste herinnering; Donderdag 31 januari bent u als gemeentelid allen van harte uitgenodigd op de gemeentevergadering. Besproken zal worden onze zoektocht naar een predikant en onze zorgen wat betreft de pastorie. Onze consulente ds. Driebergen wil ook aanwezig zijn en zal een gedeelte van de avond voor haar rekening nemen. We willen beginnen om 19.30 uur in De Lichtkring. Inloop met koffie, thee en limonade vanaf 19.15 uur. Wij hopen en rekenen op een grote opkomst!
scriba Arend Niebeek

Terug naar overzicht